Vivaldi Çağdaş Yorum ve Görsel Efektlerle Yeniden Yorumlandı - Son Dakika
Magazin

Vivaldi Çağdaş Yorum ve Görsel Efektlerle Yeniden Yorumlandı

Antonio Vivaldi'nin eserlerini çağdaş bir yorum ve görsel efektlerle destekleyen Vivaldianno City of Mirrors 5 Kasım Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da müzikseverlerle buluştu.

05.11.2016 22:13  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barok döneminin dehası Antonio Vivaldi'nin eserlerine çağdaş bir yorum ve enerji getiren Vivaldianno City of Mirrors 5 Kasım Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da müzikseverlerle buluştu.

SAHNE IŞIKLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLDİ

İtalyan Barok klasik müzik bestecisi Antonio Vivaldi'nin eserlerini yeniden yorumlayan "Vivaldianno City of Mirrors" seyirciye 3 boyutlu bir müzikal deneyim sundu. Vivaldianno, özgün ve çağdaş yorumunun yanı sıra teknolojinin sahne ve ışıklar ile birleşmesiyle izleyiciye unutulmaz anlar yaşatıldı.

3 BOYUTLU SAHNEDE VİVALDİ'Yİ DEVLEŞTİRDİLER

Prodüktörlüğünü ünlü Çek besteci, söz yazarı Michal Dvorak'ın yaptığı "Vivaldianno City of Mirrors"ın kemanda ünlü Çek virtüöz Jaroslav Sveceny yer aldı. Usta isimlere muhteşem bir orkestra da eşlik etti. 500'den fazla konçerto besteleyen Vivaldi'nin eserlerinin çağdaş düzenlemelerle 3 boyutlu olarak sahnede devleştiği "Vivaldianno City of Mirrors" klasik müzikseverlerin yanı sıra her yaştan müziksevere heyecan dolu anlar yaşattı.

Vivaldi Çağdaş Yorum ve Görsel Efektlerle Yeniden Yorumlandı

Son Dakika Magazin Vivaldi Çağdaş Yorum ve Görsel Efektlerle Yeniden Yorumlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement