Vivense.com'un "Salı Çıldırdı" Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika
Kadın

Vivense.com'un "Salı Çıldırdı" Kampanyası Devam Ediyor

Vivense.com\'un "Salı Çıldırdı" Kampanyası Devam Ediyor

Türkiye'nin online mobilya mağazası Vivense.com, her salı sabah 10:00-11:00 arasında en beğenilen ürünlerini büyük indirimlerle satışa sunuyor.

05.11.2013 10:32  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vivense Yan Sehpa Yalnızca 14,90 TL

Türkiye'nin online mobilya mağazası Vivense.com, her hafta Salı günü sabah 10:00-11:00 arasında en beğenilen ürünlerini büyük indirimlerle satışa sunuyor. "Salı Çıldırdı" kampanyası kapsamında bu hafta 100 adet Vivense yan sehpa 14,90 TL'den satışa sunulacak. Üstelik nakliye ücreti ödemek de yok…

Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan, Türkiye'nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor.

"Salı Çıldırdı" günlerini başlatan Vivense.com, her hafta Salı günü 10:00 – 11:00 arasında seçilmiş özel ürünleri sınırlı sayıda sunuyor. 5 Kasım Salı günü üçüncüsünün gerçekleşeceği "Salı Çıldırdı" kampanyasının geçtiğimiz haftaki kampanyasında erken davranan tam 100 kişi 260 TL değerindeki Decortie yan sehpaya 19,90 TL'ye sahip oldu.

Bu hafta ise en hızlı 100 kişiyi Vivense.com'un sürprizi bekliyor. Kampanyaya katılmak için Vivense.com'un Facebook (facebook.com/VivenseCom) sayfasını takip etmeniz gerekiyor. Facebook sayfasındaki kampanya linki toplamda 100 paylaşıma ulaştığı anda stoklu ürün satışa açılıyor, erken davranan 100 kişi 69,90 TL değerindeki Vivense yan sehpaya 14,90 TL'ye sahip oluyor.

Vivense.com ile evinizi yenilemek çok daha keyifli…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Vivense.com'un 'Salı Çıldırdı' Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement