Vodafone Akıllı Kapsamayla Daha Uzun Pil Ömrü - Son Dakika
Teknoloji

Vodafone Akıllı Kapsamayla Daha Uzun Pil Ömrü

Vodafone Akıllı Kapsamayla Daha Uzun Pil Ömrü

Akıllı kapsama teknolojisi akıllı telefonların pil ömrünü biraz daha uzatıyor.

14.11.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

Vodafone Türkiye, bu sabah düzenlediği basın toplantısıyla birlikte "Telefonla değil Vodafone'la" isimli platformunu duyurdu. Toplantıda en çok dikkat çeken nokta platform kapsamında akıllı telefonların pil ömrünü etkileyen "Akıllı Kapsama" isimli teknoloji oldu.


Vodafone şebekesine entegre edilen bu teknoloji pil ömrünü %25'e varan oranda uzatıyor. Bağımsız araştırma şirketi Phimetrics, İstanbul genelinde ölçümler yaparak %25'lik oranı ortaya çıkardı. Toplantıda konuşulan konulardan biri ise 4G teknolojisi oldu. Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel 4G ve Vodafone'la ilgili olarak şunları söyledi;


"Vodafone faaliyet gösterdiği 15 ülke ve pazarda 4G hizmeti sunuluyor. Vodafone Grubu'nun 4G şebeke erişimi, Avrupa nüfusunun %59'unu kapsıyor. Vodafone Red abonelerimize, 28 ülkeyi kapsayan geniş bir coğrafyada 4G teknolojisinin özelliklerinden yararlanma imkanı veriyoruz. Diğer yandan, 4G teknolojisi açısından büyük öneme sahip fiber altyapı için yatırımlarımızı artırdık ve Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) ile imzaladığımız anlaşmayı da kapsayacak şekilde toplamda 300 milyon TL yatırım bedeline ulaşacak büyük bir adım attık.


Lisans verilmeye başlandığında, Vodafone Türkiye olarak 4G'ye geçmeye hazırız. Hükümetimizin genişbanda olan inancı ve 4G yetkilendirilmesini 2015'te bitirme kararlılığını destekliyor, bunu genişbandın yaygınlaşmasının önündeki fiber ve baz istasyonları ile ilgili engelleri hep birlikte kaldırabileceğimiz bir fırsat olarak görüyoruz. 4G mobil internet şebekesini abonelerimize ilk günden itibaren en hızlı ve en kolay şekilde ulaştırmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz."



Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Vodafone Akıllı Kapsamayla Daha Uzun Pil Ömrü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement