Vodafone Arena'da Şampiyonluk Heyecanı - Son Dakika
Spor

Vodafone Arena'da Şampiyonluk Heyecanı

Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşması öncesi iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11’ler netleşirken, tıklım tıklım dolu olan Vodafone Arena’da siyah-beyazlı takım en kötü ihtimalle sahadan 1 puanla ayrılması durumunda Kara Kartal şampiyonluğunu ilan edecek.

15.05.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşması öncesi iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11'ler netleşirken, tıklım tıklım dolu olan Vodafone Arena'da siyah-beyazlı takım en kötü ihtimalle sahadan 1 puanla ayrılması durumunda Kara Kartal şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Osmanlıspor'u konuk edecek. FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele saat 19.00'da başlayacak.

1 PUAN ŞAMPİYONLUĞU GETİRİYOR

Ligde en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde Osmanlıspor'a karşı ligin bitimine 1 hafta kala mücadele edecek olan Kara Kartal, eğer bu maçtan en az 1 puanla ayrılırsa 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun şampiyonu olacak.

VODAFONE ARENA'DA YER YOK

Ligin 28. haftasında Bursaspor ile oynanan maçta siyah-beyazlı taraftarlara açılan Vodafone Arena'da bugün Osmanlıspor maçıyla birlikte üçüncü maç oynanacak. Biletler tükenirken, bu akşam tribünlerde 41 bin 903 taraftar Beşiktaş'ı destekleyecek. Maçın başlamasına kısa bir süre kala tribünlerde coşku artarken, Beşiktaşlı taraftarlar şimdiden şampiyonluk şarkılarını da söylemeye başlamış durumda.

GOMEZ REKORA KOŞACAK

Bu sezon Beşiktaş formasıyla rakip ağlara 27 gol kaydeden siyah-beyazlıların Alman panzeri Mario Gomez eğer Osmanlıspor maçında da gol kaydederse, Beşiktaş'ın bir sezonda rakip ağlara en çok gol atan yabancı futbolcusu olacak.

Geçen hafta Galatasaray'a karşı 1 gol kaydeden Gomez, Demba Ba'ya ait 27 gollük rekoru egale etmişti.

Öte yandan geçen hafta oynanan Galatasaray maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Olcay Şahan bu akşam forma giyemeyecek.

İLK KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAKLAR

Siyah-beyazlı takım bugün Osmanlıspor'a karşı galip gelir ya da maç berabere biterse Kara Kartal da birçok ilk de yaşanacak. Beşiktaş'ın 2008-2009 sezonunda yaşadığı şampiyonlukta kadroda yer alan Serdar Kurtuluş dışında; Boyko, Tolga, Günay, Rhodolfo, Alexis, İsmail, Tosic, Necip, Oğuzhan, Tolgay, Olcay, Kerim, Gökhan, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun kariyerlerinde ilk kez lig şampiyonluğu yaşayacaklar.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de antrenörlük kariyerinde ilk kez şampiyonluk yaşamış olacak. Siyah-beyazlı kulüpte 4. yılını geçiren Başkan Fikret Orman da Beşiktaş Başkanı olarak ilk kez şampiyonluk yaşayacak.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın Osmanlıspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11'i şu şekilde:

" Tolga Zengin, Beck, Tosic, Marcelo, İsmail, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Sosa, Mario Gomez."

Osmanlıspor'un Beşiktaş karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 de şu şekilde:

"Ahmet, Pintos, Szukala, Uğur, Muhammed, Musa, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, Rusescu." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vodafone Arena'da Şampiyonluk Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement