Vodafone Ceo'su 4.5g'yi Anlattı - Son Dakika
Güncel

Vodafone Ceo'su 4.5g'yi Anlattı

Vodafone Ceo\'su 4.5g\'yi Anlattı

* Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt,"Abonelerimiz herhangi bir tarife değişikliği yapmadan 1 Nisan itibariyle 4.5G'yi kullanmaya başlayacaklar"?(4.5G'nin faturaya yansıması) Önemli olan ne kadar artacağı değil, abonelerimize bunu seçme ve faturalarına kendilerinin karar verme hakkını veriyor olmamız.

30.03.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt,

"Abonelerimiz herhangi bir tarife değişikliği yapmadan 1 Nisan itibariyle 4.5G'yi kullanmaya başlayacaklar"

?(4.5G'nin faturaya yansıması) Önemli olan ne kadar artacağı değil, abonelerimize bunu seçme ve faturalarına kendilerinin karar verme hakkını veriyor olmamız. Faturanın ne kadar geleceği bir tesadüf ya da bir şans olmayacak bunu bire bir abonelerimiz bir ayın sonunda 4.5G'yi denedikten sonra kendileri karar verecekler."

Haber: Gülseli KENARLI ? Kamera: İdris TİFTİKCİ/ İstanbul DHA

Vodafone, 4.5G teknolojisine yönelik hazırlıkları ve gelinen son noktayı düzenlediği bir basın toplantısıyla anlattı. Basın toplantısında açıklamaları Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt yaptı.

Gökhan Öğüt, toplantıda yaptığı konuşmasında 'Taahhüdümüz Türkiye'de en geniş coğrafyalarda 4.5G hizmeti verebilmek. Buna da o kadar güveniyoruz ki, herhangi bir tereddüt kalmasın diye 1 Nisan sabahı hem mağazalarımızda hem '4 bucak.com' web sitesinde hem de abonelerimiz uygulamalarında, evlerinde, mahallelerinde, iş yerlerinde Vodafone'nin 4.5G hizmetinin olup olmadığını rahatlıkla sorgulayabilecekler. Bununla da kalmayıp, kapsamayla ilgili her hangi bir problemlerini, teveccühlerini de bizlere iletebiliyor olacaklar. Bunu önemsiyoruz; Türkiye'de ilk bir operatör, kapsama alanını, çekim noktalarını, hangi bölgelerde, hangi sokaklarda, hangi evlerde olduğunu gönül rahatlığıyla kendisine güvenerek paylaşıyor olacak" dedi.

FATURA SORUSU

Gökhan Öğüt, bir gazetecinin '4.5G faturalara nasıl yansıyacak?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

'Abonelerimiz herhangi bir tarife değişikliği yapmadan 1 Nisan itibariyle 4.5G'yi kullanmaya başlayacaklar. Tarifelerinde internet kotaları bittiği zaman ekstra ücret ödemeden kullanmaya devam edecekler ve ay sonunda ne kadar kullandıklarını görüp, eğer istiyorlarsa kendilerine en uygun tarifeyi seçme hakkına sahip olacaklar. Bazı abonelerimiz zaten tarifelerindeki kotanın yeterli olduğunu görecekler, tarifelerinde kalacaklar, bazıları bunun daha yüksek olduğunu görecekler ama bir taraftan dakika ve sms'lerine bakıp çok daha farklı bir tarifeye geçip belki orada şu anki tarifelerinden daha uygun bir ödeme yapacaklar. Bazıları da aslında ihtiyaçları olan internet kotasının çok daha farklı olduğunu görüp daha yüksek faturalı bir tarifeye geçme hakkına sahip olacaklar. Burada önemli olan ne kadar artacağı değil, abonelerimize bunu seçme ve faturalarına kendilerinin karar verme hakkını veriyor olmamız. Faturanın ne kadar geleceği bir tesadüf ya da bir şans olmayacak bunu bire bir abonelerimiz bir ayın sonunda 4.5G'yi denedikten sonra kendileri karar verecekler. Vodafone aboneleri hazır ama endişe ve tedirginlik var, 'geçtiğimde ne olacak" endişesi var. Zaten o yüzden biz '4 bucak G deneme kampanyasını' yapıyoruz. Abonelerimiz, 'O birinci ayda kullanmak ne demek, memnuniyet, kapsaması, ne kadar kullanırım, faturama nasıl yansıyacak?, bir ay boyuncu bunu deneyimleme, ay sonunda da kara verme şansı bulacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vodafone Ceo'su 4.5g'yi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • Xiaomi mi 11 serisi HyperOS güncellemesi aldı
    23:09 Xiaomi mi 11 serisi HyperOS güncellemesi aldı

    Xiaomi, Ekim 2023'te HyperOS'u duyurarak MIUI defterini kapattı. Şirket, önemli değişiklikleri beraberinde getiren bu arayüz yazılımını dağıtma çalışmalarını başlattı. Xiaomi mi 11 serisi de Android 14 tabanlı HyperOS güncellemesi aldı. Güncelleme ile birlikte yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'lar gibi özelleştirme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, eski modeller için de HyperOS güncellemesi yayınlanacak.

  • Getir, küçülüyor mu? FreshDirect ve BiTaksi'yi satacak mı?
    23:09 Getir, küçülüyor mu? FreshDirect ve BiTaksi'yi satacak mı?

    Getir, son yıllarda büyük bir büyüme göstererek Türkiye sınırlarını aşmış ve Avrupa ülkelerinde de hizmet vermeye başlamıştır. Ancak son gelişmelere göre şirketin küçülmeye hazırlandığı iddia edilmektedir. Getir'in Aralık 2023'te satın aldığı FreshDirect ve Türkiye'de hizmet veren BiTaksi'yi satmayı planladığı söylenmektedir. Şirketten henüz resmi bir açıklama gelmemiştir, bu nedenle küçülme şimdilik bir söylentiden ibarettir. Getir, şu anda Türkiye, İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD'de faaliyet göstermektedir.

  • TOFAŞ, Türkiye'de Jeep Üretimine Başlayabilir
    23:09 TOFAŞ, Türkiye'de Jeep Üretimine Başlayabilir

    TOFAŞ firmasının Türkiye'de Jeep üretimine başlayabileceği ortaya çıktı. Yeni Jeep CEO'su Antonio Filosa'nın maliyetleri düşürmek adına üretimi başka ülkelere kaydırmayı planladığı ve Türkiye'nin seçenekler arasında olduğu biliniyor. Markanın 2030 hedefi ise global satışlarını 2 katına çıkarmak. TOFAŞ ile uzun süreli bir iş birliği ihtimali konuşuluyor.

  • TİKA, Zimbabve'de tarım sektörüne destek sağlıyor
    23:08 TİKA, Zimbabve'de tarım sektörüne destek sağlıyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Zimbabve'de tarım sektöründe mesleki ve teknik eğitime destek amacıyla çeşitli tarım ekipmanları temin ediyor. TİKA'nın sağladığı yer fıstığı ayıklama ve mısır taneleme makineleri, Zimbabveli gençlerin mesleki eğitimlerine katkı sağlamak için kullanılacak. Proje, Zimbabve'nin tarıma elverişli topraklarında gençlerin geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı
    23:03 FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı

    FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan emniyet müdürü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Ş., noterde işlem yaparken gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptı
    23:02 İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptı

    İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, bölgedeki gerilimin kimsenin çıkarına olmadığını vurgulayarak itidal çağrısında bulundu. Sunak ayrıca, Gazze Şeridi'ne yönelik yardımların artırılmasını istedi.

  • Kuşadası'nda Kruvaziyer Gemisi İskeleye Çarptı
    23:02 Kuşadası'nda Kruvaziyer Gemisi İskeleye Çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle gemide ve iskelede maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Olay, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

  • İzmir'de Öz Kardeşini Öldüren Zanlı Sırbistan'da Yakalandı ve Türkiye'ye Getirildi
    23:00 İzmir'de Öz Kardeşini Öldüren Zanlı Sırbistan'da Yakalandı ve Türkiye'ye Getirildi

    İzmir'de öz kardeşini öldüren cinayet zanlısı, Sırbistan'a kaçtıktan sonra İnterpol'ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı. Sırbistan'a giden İzmir polisi tarafından havayolu ile Türkiye'ye getirilen zanlı, İzmir'de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı, sorgusunda suçunu kabul ederek kardeşiyle aralarındaki husumetten dolayı cinayeti işlediğini söyledi.

  • Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı'na saldırı girişimi
    22:57 Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı'na saldırı girişimi

    Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile yol kapatma tartışması sebebiyle tartışan şüpheliler, belediye başkanına saldırmaya kalkıştı. Şüpheliler, çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Demirtaş ve yakınları olaydan yara almadı. Polis ekipleri şüphelilerin ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.


Advertisement