Vodafone Red Ekibi, Atıl Kutoğlu Şıklığıyla Abonelere Hizmet Götürecek - Son Dakika
Güncel

Vodafone Red Ekibi, Atıl Kutoğlu Şıklığıyla Abonelere Hizmet Götürecek

Vodafone Red Ekibi, Atıl Kutoğlu Şıklığıyla Abonelere Hizmet Götürecek

Her şeyin baştan tam olduğu Vodafone Red dünyası, Atıl Kutoğlu şıklığıyla buluştu.

30.01.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her şeyin baştan tam olduğu Vodafone Red dünyası, Atıl Kutoğlu şıklığıyla buluştu. Ünlü modacıyla yapılan iş birliği ile Vodafone Red Özel Hizmet Ekibi, Atıl Kutoğlu'nun tasarladığı kıyafetleri giyecek. Atıl Kutoğlu ayrıca Vodafone Red'in VIP abonelerine özel olarak sınırlı sayıda iPhone ve iPad kılıfı da tasarladı.

Abonelerine uçtan uca iletişim hizmetleri ve hayatı kolaylaştıran fırsatlar sunan Vodafone Red, ünlü modacı Atıl Kutoğlu'yla yaptığı iş birliğini Zorlu Center Vodafone Cep Merkezi'nde düzenlenen lansmanla tanıttı. Vodafone Red abonelerinin ihtiyaçlarını karşılayan saha ekipleri, New York Moda Haftası'nda yıllarca Türk modasını tanıtan ve geçtiğimiz yıl Avusturya Devleti'nin en yüksek onur nişanına layık görülen Atıl Kutoğlu'nun Vodafone için tasarladığı özel kıyafetleri giyecek.

Lansman etkinliğinde, Atıl Kutoğlu'nun Vodafone Red Özel Hizmet Ekibi için tasarladığı koleksiyonu, tanınmış manken Merve Büyüksaraç ile best model ve oyuncu Arda Hacıoğlu tanıttı. Vodafone Red ekiplerinin yeni kıyafeti, füme takım elbise ve beyaz gömleği Vodafone Red'in marka kimliğine uygun olarak kırmızı kravat ve yaka mendiliyle buluşturuyor. Vodafone Red'lilerin bulunduğu yere giderek tüm teknik sorunlarına yardımcı olan Vodafone Red Özel Hizmet Ekibi, artık Atıl Kutoğlu'nun tasarımlarını giyecek.

Lansman sırasında, Atıl Kutoğlu'nun VIP Red abonelerine özel tasarladığı iPhone ve iPad kılıfları da tanıtıldı. Sınırlı sayıda üretilen gri ve kırmızı deri işlemeli iPhone ve iPad kılıfları Vodafone Red'in VIP abonelerine hediye edilecek.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi:

"Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız, her şeyin en baştan tam olduğu Vodafone Red dünyasını 2010'da lanse ettik. Vodafone Red dünyasında uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında Red'lilere tarife dakikalarıyla yurt dışını arama, yurt dışında özgürce kullanım, aile indirimi, interneti diğer cihazlarıyla paylaştırma gibi hizmetler sunuyoruz. Ayrıca havaalanına VIP transfer, ücretsiz lounge kullanımı, araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerinde yüzde 50'ye varan indirim fırsatları ile Red'lilerin seyahatlerinde, tatillerinde de farklı bir deneyim yaşatıyoruz. 2013 yılı içinde Red'lilere toplam 10 milyon TL'yi aşan fayda sağladık. Türkiye'nin dijital dönüşümü yolunda sürekli hizmet ve teknoloji yatırımları yaparken, abonelerimize verdiğimiz hizmet kalitesini de önceliklendiriyoruz. Red'lilere hizmet götüren özel hizmet ekibimizin kıyafetlerini, global bir marka olan Atıl Kutoğlu'nun şık tasarımlarıyla yeniliyoruz. Saha ekiplerimizin stilini yenileyen Atıl Kutoğlu, ayrıca iş birliğimize VIP Red abonelerine özel sınırlı sayıda üretilen iPhone ve iPad kılıflarıyla katkıda bulunuyor. Herkesi Vodafone Red'in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz."

Atıl Kutoğlu da şunları söyledi:

"Dünyanın neresine gitsem, karşıma çıkan ve özellikle iş için bulunduğum modanın başkentlerinde güçlü ağıyla, canlı kırmızısıyla ve mükemmel hizmetleriyle karşıma çıkan Vodafone için bir şeyler tasarlamaktan mutluluk duydum. Modern sanattan esinlenerek tasarladığım, geometrik ögeler taşıyan kreasyonlarım sade bir lüksü temsil ediyor. Onların Vodafone Red ekiplerine ve tüm arkadaşlara çok yakışacağını düşünüyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vodafone Red Ekibi, Atıl Kutoğlu Şıklığıyla Abonelere Hizmet Götürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement