Voleybol: Efeler Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: Efeler Ligi

Salon: TVF BaşkentHakemler: Hatice Özmen Yıldız, Erhan AlparslanMaliye Piyango: Venno, Siltala, Uğur Güneş, Gjorgiev, Murat Karakaya, Sercan Yüksel Bıdak (Deniz İvgen, Fatih Uslu, Aslan Ekşi, Ömer Furkan Dur)TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik: Kaan Atmaca, Göktuğ Polat, Ceyhun Ahlat,...

06.01.2018 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Hatice Özmen Yıldız, Erhan Alparslan

Maliye Piyango: Venno, Siltala, Uğur Güneş, Gjorgiev, Murat Karakaya, Sercan Yüksel Bıdak (Deniz İvgen, Fatih Uslu, Aslan Ekşi, Ömer Furkan Dur)

TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik: Kaan Atmaca, Göktuğ Polat, Ceyhun Ahlat, Mete Güngör, Mehmet Emin Yıldıran, Ali Samet İçmeğiz (Çağatay Durmaz, Doğuş Bayram)

Setler: 25-15, 25-17, 25-14

Süre: 63 dakika (20, 22, 21)

Voleybol Efeler Ligi'nde Maliye Piyango, ikinci devrenin ilk haftasında, sahasında TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-0 mağlup etti.

Maliye Piyango, etkili başladığı maçın genelinde rakibine oranla üstün bir performans sergiledi. İlk sette hücumlardaki çeşitlilikle rakibini şaşırtan başkent ekibi, farkı çok çabuk açtı: 7-2. TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, iyi savunma yapamadığı gibi hücumda da kendi hatalarından sayı kaybetti. Maliye Piyango, teknik molasını 12-5 önde tamamladığı seti 25-15 alarak 1-0 öne geçti.

Başkent ekibi, ikinci sete yeni oyuncularla çıktı. Fatih Uslu ve Sercan Bıdak'la etkili olan ve teknik molayı 12-7 önde bitiren Maliye Piyango, 25-17'lik skorla bu seti de kazandı.

TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, üçüncü sette de organize bir oyun sergileyemedi. Teknik molayı 12-6 önde bitiren Maliye Piyango, seti 25-14 kazanarak, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Efeler Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement