Voleybol Erkekler 3. Ligi - Son Dakika
Yerel

Voleybol Erkekler 3. Ligi

Voleybol Erkekler 3. Ligi D Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kızıltepe Belediyespor'u deplasmanda 3 1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

24.02.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 3. Ligi D Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kızıltepe Belediyespor'u deplasmanda 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Antrenör Yunus Akmeşe, çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanarak önemli bir galibiyete daha imza attıklarını söyledi. Elde ettikleri galibiyetle çıkışlarına devam ettiklerini belirten Akmeşe,"Seriyi devam ettirme açısından önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Her ne kadar zorlanarak kazansak da bizim için Kızıltepe Belediyespor maçı önemli bir galibiyet oldu" dedi.

Kızıltepe Belediyespor ile çok iyi ilişkiler içinde olduklarını da belirten Akmeşe, şöyle konuştu:

"Kızıltepe temsilcisi bizim kardeş kulübümüzdür. Şuana kadar bu takımla çok iyi ilişkiler içinde olduk. Bundan sonra da olacağız. Deplasmanda oynadığımız maçta da dostluk görüntüleri yaşandı. Ev sahibi ekip, bizi en iyi şekilde ağırlayarak centilmenlik örneği ortaya koydu. Bu nedenle Kızıltepe Belediyespor yöneticilerine, antrenörlerine ve sporcularına teşekkür ediyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement