Nilüfer Belediyespor - Vakıfbank: 0-3 - Son Dakika
Spor

Nilüfer Belediyespor - Vakıfbank: 0-3

Nilüfer Belediyespor - Vakıfbank: 0-3

SALON: TVF Cengiz Göllü Voleybol SalonuHAKEMLER: Yasin Okumuş, Pınar ElmaNİLÜFER BELEDİYESPOR: Fulden Ural, Sarah Grace Wilhite, Yasemin Yıldırım, Susan Emily Maglio, Paula Ana Borgo, Buse Ünal (Buse Kayacan [L], Deniz Emrelli, Merve Tanıl, Aslı Tecimer)VAKIFBANK: Kübra Çalışkan, Meliha...

14.02.2021 14:57  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SALON: TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu

HAKEMLER: Yasin Okumuş, Pınar Elma

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Fulden Ural, Sarah Grace Wilhite, Yasemin Yıldırım, Susan Emily Maglio, Paula Ana Borgo, Buse Ünal (Buse Kayacan [L], Deniz Emrelli, Merve Tanıl, Aslı Tecimer)VAKIFBANK: Kübra Çalışkan, Meliha İsmailoğlu, Isabelle Haak, Bartsch-Hackley, Zehra Güneş, Maja Ognjenovic (Ayça Aykac [L], Gizem Güner Örge, Cansu Özbay, Gabi Guimaraes, Gözde Yılmaz)SETLER: 17-25, 22-25, 24-26SÜRE: 90'  (23', 29', 32')

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 28'inci hafta karşılaşmasında Vakıfbank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u set vermeden geçti.

Mücadelenin ilk anlarından itibaren filede üstünlüğü sağlayan Vakıfbank, Bartsch-Hackley ve Haak'ın skorer oyunuyla, skorda da farka giderek, seti 17-25 kazandı. İkinci set ile birlikte Nilüfer Belediyespor, direnç gösterirken Fulden ve Paula'nın oyunlarına Maglio da sayılarıyla destek verdi. Ancak, Kübra'nın da devreye girmesiyle Vakıfbank, bu seti de zorlanmasına karşın 22-25 önde bitirdi. Mücadelenin son setinde, heyecan tie-break sayısına kadar uzadı. Savunmasıyla sete ortak olan Nilüfer Belediyespor, maçı uzatmaya götürme adına çaba gösterirken; Vakıfbanklı oyuncular, deneyimlerinin de katkısıyla bu seti de 24-26 üstün bitirerek, zorlu randevudan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nilüfer Belediyespor - Vakıfbank: 0-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement