Voleybola Sponsor Desteği - Son Dakika
Spor

Voleybola Sponsor Desteği

Procter&Gamble (P&G) firmasının kadın bakım markalarından Orkid, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na resmi sponsor oldu.

06.09.2018 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Procter&Gamble (P&G) firmasının kadın bakım markalarından Orkid, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na resmi sponsor oldu.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen törene Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ile A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Mislina Kılıç, Aslı Kalaç, Ceren Kestirengöz ve Melisa Memiş katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Mehmet Akif Üstündağ, uzun bir süredir P&G ile iş birliği içinde olduklarını belirterek, "2003 yılında Avrupa ikincisi olduğumuz tarihten itibaren Orkid ile iş birlikteliği içinde çalışıyoruz. P&G ailesine voleybola yaptıkları destekler için ve bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın her zaman Türkiye'nin takım sporlarında gurur kaynağı olduğunu aktaran Üstündağ, şunları kaydetti:

"Voleybol takımlarımız bundan sonra da daha büyük başarılara imza atacak. Teknik ekip, oyuncular, taraftarlarımız bu konuda bizim kadar inanmış durumda. Oyuncularımız, 29 Eylül'de Japonya'da başlayacak Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor. Çin, İtalya ve Bulgaristan gibi güçlü takımların olduğu bir grupta mücadele edeceğiz. Çok emek verip, çok çalışıyorlar. Allah bu emeklerini boşa çıkartmasın."

Üstündağ, genç bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, "Genç bir jenerasyon geliyor. Herkesten çok çalışıyoruz. Bu federasyon her şeyi sunuyor ve oyuncularımız da hakkını veriyor. Bu jenerasyonun Türk voleybolunu 15 yıl boyunca başarı ile götüreceğine inanıyoruz. Biz böyle destekler buldukça başarı gelmeye devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

- Turnaoğlu: "Tüm dünyada sözü geçen bir jenerasyon yetişti"

Tankut Turnaoğlu ise kendileri için tarihi ve önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda yaşadığımız heyecanın bir benzerini 2003 yılında yaşamıştım. O dönemde başlayan Avrupa ikinciliğiyle birlikte Türk voleybolu daha da gelişti. Tüm dünyada sözü geçen bir jenerasyon yetişti. Orkid ile kadın voleybolu arasındaki ilişkiyi güçlendirmek için iş birliği kararı aldık. Önümüzde bir Dünya Şampiyonası var. İyi çalışan, iyi hazırlanan bir takımımız var. İyi sonuçlar alacaklardır. Bugün Türk kadın voleybolu, Türkiye'nin en büyük değerlerinden biri. Türkiye'de bütün genç kızlar, kadın voleybolunu kendileri için ilham verici olarak görsünler. P&G olimpiyatlarda da sponsor. Orkid'in desteklediği Kadın Milli Voleybol Takımı'nın orada olması bizi gururlandıracak. Biz bu sponsorluğu 2020 Tokyo Olimpiyatları'na da taşımak istiyoruz."

Konuşmaların ardından Mehmet Akif Üstündağ, Tankut Turnaoğlu'na milli takım forması hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybola Sponsor Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi
    01:52 Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi. İlk maçta berabere kalan takımların rövanşında Real Madrid öne geçse de City'nin golüyle skor eşitlendi. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Real Madrid, penaltı atışlarında daha başarılı olarak yarı finale adını yazdırdı. Turnuvada Salı akşamı oynanan diğer maçlarda ise Paris Saint-Germain ve Dortmund yarı finale yükseldi.

  • İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti
    01:47 İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı'na kadar konvoy yaptı ve basın açıklaması yaptı. Taksiciler, seslerini duyurmak ve benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

  • Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi
    01:01 Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City'yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İlk yarıda Real Madrid öne geçerken, Manchester City ikinci yarıda beraberlik golünü buldu. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltılara gitti ve Real Madrid rakibini mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

  • Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı
    00:53 Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''erken final'' olarak nitelendirilen Manchester City-Real Madrid arasında oynanan çeyrek final rövanş karşılaşması nefesleri kesti. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle tamamlanan dev maçta seri penaltı atışlarını 4-3 kazanan Real Madrid, son yarı final biletinin sahibi oldu. İspanyol temsilcisi, yarı finalde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak.

  • Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi
    00:09 Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi

    Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında sahasında İngiliz ekibi Arsenal'i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı. İki takım arasında İngiltere'de oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

  • Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi
    23:57 Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Mücadelenin tek golü Joshua Kimmich'ten geldi.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı
    23:24 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı

    Türk atçılığının önemli mekanlarından biri olan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı. Sezonun açılışında birçok yarış gerçekleşti ve kazanan safkanlara ödüller takdim edildi. İstanbul'da 17 Kasım'a kadar sürecek olan sezon, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere toplam 93 yarış gününe ev sahipliği yapacak.

  • Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti
    23:03 Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti

    Geliboluspor Triatlon Takımı, Türkiye şampiyonu olduktan sonra Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Soyuak, sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.


Advertisement