Voleybolda Şampiyon Nova… - Son Dakika
Güncel

Voleybolda Şampiyon Nova…

Voleybolda Şampiyon Nova…

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Voleybol Genç Kızlar A kategorisinin şampiyonu Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi oldu. Geçen yıl da şampiyonluğa ulaşan Nova, geleneği bozmadı.

20.12.2017 17:03  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Voleybol Genç Kızlar A kategorisi müsabakaları Nova Fen ve Anadolu Lisesi ve Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

20 Kasım 2017 tarihinde başlayan ve 15 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçı Çekirge Spor Salonu'nda oynandı. Büyük heyecana sahne olan final maçında Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi'ni 3-0 ile geçen Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, şampiyonluğa ulaştı.

Karşılıklı sayılarla başlayan müsabakada 25-23, 25-8 ve 25-9'luk setlerle rakibini 3-0 mağlup eden Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi kategorisinde Bursa şampiyonu oldu. Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi bu şampiyonlukla Türkiye Şampiyonası'nda kategorisinde Bursa'yı temsil etme hakkı kazandı.

Novalı sporcuları final maçında Nova Fen ve Anadolu Lisesi kurucusu Canan Topsakal başta olmak üzere, öğretmenleri, arkadaşları ve aileleri yalnız bırakmadı. Şampiyonluk madalyalarını ve kupasını Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi kurucusu Canan Topsakal'ın elinden alan öğrenciler sevinçlerini arkadaşları ve aileleriyle paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Voleybolda Şampiyon Nova… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement