Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş iddialarını yalanladı - Son Dakika
Spor

Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş iddialarını yalanladı

Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Beşiktaş ile görüşmemiz olmadı. Volkan'ın takımı ile kontratı devam ediyor. Beşiktaş ile sezon sonu için anlaştığımız iddiaları doğru değil" dedi.

27.02.2020 17:44  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon sonu Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, siyah beyazlı kulüp ile görüşmediklerini açıkladı. NTV'ye konuşan Bulut, Volkan için Beşiktaş ile anlaştıkları iddiasının doğru olmadığını söyledi.

Bulut, Medıpol Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmeleri olduğunu vurgularken, "Beşiktaş ile görüşmemiz olmadı. Volkan'ın takımı ile kontratı devam ediyor. Beşiktaş ile sezon sonu için anlaştığımız iddiaları doğru değil. Bu transferin olması için önce kulüplerin anlaşması gerekiyor. Kulüpler arasında da böyle bir anlaşma olsaydı, bilgisi bize de verilirdi" şeklinde konuştu.

BU SEZON SADECE 4 MAÇTA OYNADI

Medipol Başakşehir'de 6. yılını geçiren Volkan, son 2 sezonda formasını Mert Günok'a kaptırdı. Geçen sezon 5 maçta görev yapan 31 yaşındaki file bekçisi, bu sezon sadece 4 karşılaşmada takımının kalesini korudu.

Volkan Babacan\'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş iddialarını yalanladı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş iddialarını yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Andsmero: Kaiurus var volkan haddini bil zaten yedek olursun 1 0 Yanıtla andsmero: OĞLUM SENİN ADINI BEN KOYDUM BEN SENİN BABANIM 2 1

Advertisement