Volkan Demirel'den Toçev İçin İmkansız Aşk - Son Dakika
Güncel

Volkan Demirel'den Toçev İçin İmkansız Aşk

Volkan Demirel\'den Toçev İçin İmkansız Aşk

Volkan Demirel'den TOÇEV için İmkansız aşk Olcan Adın ve Serkan Balcı Sözlerimi geri alamam diyecek Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç ile rock düetine hazırlanırken, Bülent Serttaş ile Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim şarkısının provasına da katıldı Futbol adamları çocuklar için sahneye hazırlanıyor TOÇEV gecesine gönüllü olarak katılacak isimler provalara başladılar Uğur Demirkırdı-Mustafa Akın,İstanbul-DHA Ünlüler, TOÇEV için mikrofon başına geçtiler.

04.01.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkan Demirel'den TOÇEV için İmkansız aşk

Olcan Adın ve Serkan Balcı Sözlerimi geri alamam diyecek

Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç ile rock düetine hazırlanırken, Bülent Serttaş ile Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim şarkısının provasına da katıldı

Futbol adamları çocuklar için sahneye hazırlanıyor

TOÇEV gecesine gönüllü olarak katılacak isimler provalara başladılar

Uğur Demirkırdı- Mustafa Akın,İstanbul-DHA

Ünlüler, TOÇEV için mikrofon başına geçtiler.

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği Yıldızların şarkıları çocukların yarınları konseri için provalar başladı.

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri çalışmalarını hızlandırdı.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, yardım gecesinde İmkansız aşk parçasını seslendirecek. Türk Müziği'nin usta isimlerinden Metin Özülkü ile birlikte prova yapan Volkan Demirel'in; bir dizi ile ünlenen ve Sen imkansızsın sensizlik imkansız şeklindeki sözlerin yer aldığı parçadaki performansı şimdiden merak ediliyor.

FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç ile bir rock parçasına hazırlanıyor. İkili düet çalışması için geçtiğimiz günlerde stüdyoya girdi. Çakır, ayrıca sanatçı Bülent Serttaş ile birlikte Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim şarkısının provalarına da yakından tanıklık etti.

Galatasaraylı Olcan Adın ve Mersin İ.Y. futbolcusu Serkan Balcı, yine Metin Özülkü ile birlikte Sözlerimi geri alamam parçasının prova çalışmalarını yaptılar.

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay ise Dön Bebeğim şarkısını, Boksör Gökhan Saki de Tarkan'dan bir parçayı TOÇEV gecesinde seslendirecek.

Müzik adamı Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü, yıldız futbolcu Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde, 9 Şubat 2016 tarihinde TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak. O gece sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Feridun Düzağaç, Funda Arar, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nilüfer, Nükhet Duru, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara ve Ziynet Sali çıkarken, dev sanatçılara ayrıca şu isimler de eşlik edecek

Burak Yılmaz (Futbolcu), Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Emre Belözoğlu, Gökhan Töre (Futbolcu), Hidayet Türkoğlu (Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su), Işıl Alben (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Mehmet Topal (Futbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Semih Kaya (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu).

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Volkan Demirel'den Toçev İçin İmkansız Aşk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement