Kadro Dışı Kalan Volkan Demirel: Önemli Olan Takım - Son Dakika
Spor

Kadro Dışı Kalan Volkan Demirel: Önemli Olan Takım

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Volkan Demirel, "Takımda olurum ya da olmam ama Fenerbahçe'nin başarısı daha önemli. Başka şansımız yok, karar hakkında konuşmamak gerek" dedi.

10.10.2018 05:36  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Kaptan Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasının yankıları devam ediyor. 16 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen Volkan, takım arkadaşlarına destek vermeyi sürdürüyor.

Volkan, kadro dışı kaldığı andan itibaren kadro içerisinde yıllardır tanıdığı Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal gibi isimlerle de hep iletişimde oluyor.

"FENERBAHÇE'NİN BAŞARISI DAHA ÖNEMLİ"

Kesinlikle takımın menfaatinin öne çıkarılmasını isteyen tecrübeli file bekçisinin, arkadaşlarına sürekli, "Önemli olan takım. Olurum ya da olmam ama Fenerbahçe'nin başarısı daha önemli. Başka şansımız yok, önemli olan takım, karar hakkında konuşmamak gerek" dediği öğrenildi.

Öte yandan, takım içerisinde de Roberto Soldado, Mehmet Ekici, Martin Skrtel gibi isimlerin Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasına üzüldüğü ifade edildi.

Kadro Dışı Kalan Volkan Demirel: Önemli Olan Takım
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kadro Dışı Kalan Volkan Demirel: Önemli Olan Takım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Cenk karalı: Çokta tiiiiiıii yolun açık olsun voki geri gelmemek şartıyla 3 11 Yanıtla
  • demircizade: VOLKAN SEN NASIL BİR KRALSIN 4 7 Yanıtla
  • Değişim: Kaderinden kaçamazsin volkan..34 yıldır çok kötü performans gösterdin. 3 5 Yanıtla
  • TUNÇ06: Sanki fb bu hale volkan getirdi alğı yapıyorlar yuh be ..kovulması gerekenler iş başın da ...kombine aldım geri versek alırmı ali efendi ?döküntüleri getirdi commolli kekledi fb yi bu paralar ali efendi ödemeli ..yazık takıma üçtemuz devam ediyr .hep mağdur fb mahkemeler bitti ama o günden begri cüneyirt başta olmak üzere hekamler devrede ...gs ne hikmetse hep kollanılıyor hem de VAR varken .NEDN??? 4 2 Yanıtla
  • TÜRK FUTBOLUN CANİLERİ : DOĞRU SÖYLÜYON ÖNEMLİ OLAN TAKIMA HUZUR YÜZÜ GÖSTERMEMEK AZİZ BABANIN EMRİ 1 3 Yanıtla
  • calimero: iknci alex vakası:D 3 1 Yanıtla
  • duşinist: volkan kovaları topla ,kumda oynamaya gidiciz :)) 0 2 Yanıtla
  • Vah Fener'im vah: Volkan'ın kaleciliğine bir lafım yok ama kişiliği, karakteri beş para etmez, Fenerbahçe'ye düşman olanları tahrik edenlerin başında Volkan gelir, bugün bu haldeyse Volkan'ın rakipleri tahrik etmesinin payı büyüktür, ne olursan, nerede olursan ol efendilik bir meziyettir... 1 0 Yanıtla
  • Akıllı olun: En çok Fenerbahçeli olan, görevini en iyi yapandir. Gerisi lafı guzaf 0 0 Yanıtla

Advertisement