Volkswagen Caddy'lerde Yılsonu Avantajı - Son Dakika
Güncel

Volkswagen Caddy'lerde Yılsonu Avantajı

Volkswagen Ticari Araç, Caddy model ailesinde yılsonuna özel bir avantaj paketi sunuyor.

15.12.2012 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kampanya süresince Volkswagen Yetkili satıcılarına gelen müşterileri çok özel indirimler bekliyor.

VDF ile işbirliğinde kredi imkanlarının da sunulduğu kampanyada diğer Volkswagen Ticari Araç modellerinde de cazip koşullar var.

Volkswagen Ticari Araç, Caddy model ailesi için yılsonuna özel bir avantaj paketi sunuyor. Kampanyada, Volkswagen Caddy ailesi çok özel indirimlerle satışa sunuluyor.

Volkswagen Ticari Araç'ın yıl sonu kampanyasında ayrıca, VDF ile işbirliğinde anahtar teslim fiyatının yüzde 90'ına kadar kredi imkanı sunulurken, kredi oranları da 0,92'de sabitleniyor.

Yılsonuna özel kampanya süresince ayrıca Volkswagen Ticari Araç'ın diğer modelleri; Amarok, Caravelle, Transporter ve Crafter da cazip fiyatlarla alınabiliyor.

VDF paketleriyle faiz daha da düşüyor

Volkswagen Ticari Araç'ın, VDF (Volkswagen Doğuş Finans) ile ortaklaşa sürdürdüğü kredi kampanyalarından yararlanmak isteyen Volkswagen müşterileri Caddy, Transporter, Caravelle ve Crafter modelleri için FullLife (Uzun Vadeli Kasko), FullPlan (Uzatılmış Garanti), FullKoruma paketlerinden herhangi ikisini almaları durumunda, faiz oranları 0,92'den 0,82'ye çekiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Volkswagen Caddy'lerde Yılsonu Avantajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement