Volkswagen'den ABD'ye özel: Atlas Cross Sport Coupe - Son Dakika
Otomobil

Volkswagen'den ABD'ye özel: Atlas Cross Sport Coupe

Volkswagen\'den ABD\'ye özel: Atlas Cross Sport Coupe

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, beş koltuklu SUV modeli Atlas Cross Sport SUV Coupe modelini tanıttı.

24.10.2019 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, beş koltuklu SUV modeli Atlas Cross Sport SUV Coupe modelini tanıttı.

ABD Tenessee'de yer alan Chattanoga'daki tesislerde tanıtılan model, Kuzey Amerika, Rusya ve Orta Doğu bölgelerinde satışa sunulacak.

Geçtiğimiz yıl New York Otomobil Fuarı'nda konsept haliyle gösterimi yapılan otomobil, markanın Kuzey Amerika için geliştirdiği üçüncü SUV modeli…

Volkswagen'den ABD'ye özel: Atlas Cross Sport Coupe

Mevcut Atlas modeline göre daha sportif çizgilere sahip Atlas Cross Sport SUV Coupe, yeni led farlar, alçak gövde, krom detaylar ve yeni stoplar ve arka tamponla da kardeşlerinden ayrılıyor. Opsiyonel olarak alınabilen R-Line paketiyle de model daha dinamik bir görünüme bürünüyor.

Otomobilde 235 PS güç üreten 2.0 litrelik dört silindirli motor kullanılıyor. İsteğe bağlı olarak 276 PS güç üreten V6 seçeneği de sunuluyor. Her iki motor da sekiz ileri kademeli otomatik şanzıman kombinasyonuna sahip. İki seçenekte de 2.4 ton ağırlığında bir römork çekilebiliyor.

Volkswagen'den ABD'ye özel: Atlas Cross Sport Coupe

Atlas'ın bu coupe versiyonu standart kardeşinden 13 mm. daha kısa ve 4.90 metre uzunluğa sahip. Yeni model de Atlas gibi markanın MQB platformunu kullanıyor. Otomobil aynı zamanda 4MOTION çekiş sistemiyle de tercih edilebiliyor.

Atlas Cross Sport SUV Coupe şimdilik Kuzey Amerika, Rusya ve Orta Doğu dışında satışa sunulmayacak. Avrupa'da ise satış planı bulunmuyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Volkswagen'den ABD'ye özel: Atlas Cross Sport Coupe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.

  • Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı
    10:15 Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı

    Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada otomobilin sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi.

  • İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı
    09:52 İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki 2 araca çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve araçların çekici yardımıyla kaldırılması sağlandı.

  • Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı
    09:51 Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken sürücü yaralandı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

  • Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu! 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
    02:47 Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu! 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

    Şırnak'ın Uludere ilçesinde yoldan çıkarak dereye uçan otomobildeki 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

  • İskenderun'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlara çarptı
    01:35 İskenderun'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlara çarptı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kimliği belirlenemeyen bir sürücü tarafından kullanılan otomobil, kontrolden çıkarak park halindeki iki araca çarptı. Sürücü kaza yerini terk ederken, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken, polis sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

  • Sahne sistemleri taşıyan pikapa otomobil çarptı
    00:12 Sahne sistemleri taşıyan pikapa otomobil çarptı

    Düzce'de sahne sistemleri taşıyan pikapa otomobil çarptı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza Anadolu otoyolu Düzce gişeler bağlantı yolunda meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye gelen acil sağlık ekipleri yaralıları olay yerinde ilk müdahaledeyi yapmasının ardından hastaneye kaldırdı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılması ardından normal seyrine döndü kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement