Oktay Vural'dan İsrail ve Rusya Yorumu: Eşeği Kaçırıp Sonra Bulduk Diye Seviniyorlar - Son Dakika
Güncel

Oktay Vural'dan İsrail ve Rusya Yorumu: Eşeği Kaçırıp Sonra Bulduk Diye Seviniyorlar

Oktay Vural\'dan İsrail ve Rusya Yorumu: Eşeği Kaçırıp Sonra Bulduk Diye Seviniyorlar

MHP'deki görevinden ayrılan Oktay Vural, İsrail ve Rusya ilişkileriyle ilgili, "Eşeği kaçırıp ondan sonra 'eşeği bulduk' diye sevinmeye benziyor bu" diyerek manidar bir yorum yaptı.

01.07.2016 11:03  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki (MHP) görevinden ayrılan ve partisinin düzenlediği iftar programına katılmak üzere İzmir'e gelen MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında açık bir zafiyet olduğunu belirten Vural, İsrail ve Rusya ilişkileriyle ilgili "Aslında bu çok tipik bir AKP zikzağının tezahürleri. Yani eşeği kaçırıp ondan sonra 'eşeği bulduk' diye sevinmeye benziyor bu." dedi.

"DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ NEDEN ÇEKİNİYOR?"

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın ifadeye çağrılmasıyla ilgili "Neden çekiniyorlar" diyen Vural, Türkiye'nin güçlenmiş bir MHP'ye ihtiyacı olduğunu, bunun farkında olduklarını belirterek, "Ben bundan sonraki süreçte de Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçleneceği ve kendisine vatandaşlarımızın desteğini daha fazla alabileceği bir dönem içerisinde olacağına inanıyorum" yorumunu yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oktay Vural'dan İsrail ve Rusya Yorumu: Eşeği Kaçırıp Sonra Bulduk Diye Seviniyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement