Vurduğunuz Yine Gol Olsun - Son Dakika
Güncel

Vurduğunuz Yine Gol Olsun

Vurduğunuz Yine Gol Olsun

TFF 3. Lig 1. Grup'ta son 7 haftaya girilirken 62 puanla zirvenin sahibi olan ve en yakın rakiplerine 14 puan fark atan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare maçı öncesinde gözler yine 3 puana çevrildi.

23.03.2018 13:51  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar günü konuk edeceği rakibini mağlup edip aradaki puan farkını 17 puan yapmak isteyen temsilcimizde hazırlıklar yarın yapılacak olan antrenman ile tamamlanacak.

Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu Halide Edip Adıvarspor maçını kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare maçı öncesinde gözler yine 3 puana çevrildi. Bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, yarın hazırlıklarına son noktayı koyarak Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

BUGÜN YAPILAN ANTRENMANDA GOL VURUŞU ÇALIŞMASI YAPILDI

Yeşil Beyazlı temsilcimizde Pazar günü oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ile başladı. 5'e 2 pas çalışmasının ardından gol vuruşu ağırlıklı çalışma ile antrenman sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü oynanacak olan maç öncesinde Kürşat Aydın, Cihan Avcu ve Alper Akçam dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR İLK MAÇI DEPLASMANDA 3-1 KAZANMIŞTI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeşil Beyazlı temsilcimizi bu maçta galibiyete taşıyan goller Alper Akçam ve Ali Öztürk'ten (2) gelmişti.

MAÇIN HAKEMİ VOLKAN OKUR

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 28. hafta maçlarında düdük çalacak olan hakemler ise belli oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Pazar günü saat 15.00'de Mümin Özkasap Spor Tesislerinde konuk edeceği Bayburt Grup Özel İdare maçını Volkan Okur yönetecek. Okur'un yardımcılıklarını ise Asker Açıkgöz ve Bekir Özçelik yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Abdulkerim Saltuk Buğrahan Koca yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vurduğunuz Yine Gol Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement