Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Bugün TRT1 ekranlarında yeni bir dizi ile karşımıza çıkıyor. Fragmanı da yayınlanan Vuslat dizisi güçlü kadrosu ve ilgi çeken konusu ile merak konusu oldu bile. Peki, TRT1'de yayınlanacak Vuslat dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdi, başrol oyuncularında Devrim Özkan kimdir?

07.01.2019 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranlarda güçlü yapımlar seyirciyi sarsmaya devam ederken aranan güçlü aşk hikayesi haberi TRT1'de Vuslat dizisi ile geliyor. 7 Ocak akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan yapım şimdiden heyecan oluşturdu. Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Ümit Kantarcı bulunan Vuslat'ın konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Ayrıca henüz yaşı genç olan ancak güzelliği ile büyüleyen Devrim Özkan araştırılmaya başlandı. İşte! Vuslat'ın konusu, oyuncuları hakkındaki her şey...

VUSLAT DİZİSİNİN KONUSU

Kadir Doğulu, Almanya'da doğan ve 15 yaşında Türkiye'ye ailesi ile birlikte dönüş yapanotoriter, karizmatik, bir aile şirketinin tek varisi olan Aziz karakterine hayat verecek. Vuslat dizisi,aşkın bir insanı nasıl iyi bir insan yapabileceği ve ne kadar güzel şeylere sebep olabileceğini İbn-i Arabi'nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatmayı amaçlıyor.

Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

KADİR DOĞULU'DAN DİZİ HAKKINDAKİ İLK YORUM GELDİ

Vuslat dizisinde aşkı keşfedecek ve onu dolu dizgin yaşayacak bir karakteri oynayacak Kadir Doğulu, 'Dizide öncelikle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alındı. Oynadığım karakter ise âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor." açıklamasında bulundu.

Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

VUSLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI

Yönetmenliğini Murat Onbul'un üslendiği Vuslat dizisinde başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür yer alırkan dizinin kadrosunda Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi isimlerde bulunuyor.

Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR?

1996 yılında Muğla'da doğan Devrim Özkan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde okudu. İlk oyunculuk deneyimi Show Tv'de yayınlanan "Rüya" adlı yapımda olan Özkan, güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çekti.

Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Son Dakika Güncel Vuslat Dizisinin Konusu Nedir? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement