Vw Transporter Artık Daha "Özel" - Son Dakika
Otomobil

Vw Transporter Artık Daha "Özel"

Vw Transporter Artık Daha "Özel"

Volkswagen Transporter Edition ; Alman otomobil üreticisi geçtiğimiz günlerde VW Transporter Comfortline paketinden sonra şimdi de özel versiyonu tanıttı.

16.02.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkswagen Transporter Edition ; Alman otomobil üreticisi geçtiğimiz günlerde Volkswagen Transporter Comfortline paketinden sonra şimdi de Avrupa pazarı için hazırladığı özel versiyonu tanıttı.

Peki sipariş verilmeye hazır olan bu yeni Volkswagen Transporter Edition modelini özel yapan şey ne ? Hemen söyleyelim, Volkswagen Transporter Edition modelinde kullanılan siyah tasarımlı parçalar ve 17 veya 18 inç mat siyah jantlar, mat siyah tavan ve "edition" logosu diğer modellerinden ayrılmasını sağlıyor.

Volkswagen Transporter Edition elektronik camlar, elektronik ve ısıtmalı aynalar, merkezi kilit, gövde rengi tamponlar standart olarak sunulurken LED gündüz farları ve bi-xenon farlar opsiyonel olarak seçilebiliyor. İç tasarımda ise deri kaplı direksiyon simidi, el freni ve vites topuzunun yanı sıra koltuklar "Tasamo" isimli kumaş kaplı olarak sunuluyor.

Yeni özel seri Volkswagen Transporter Edition üç benzinli ve dizel motor seçeneği ile sunulurken 102 beygir ile 204 beygir arasında güç üretebiliyor.

Kaynak: ModifiyemCom

Son Dakika Otomobil Vw Transporter Artık Daha 'Özel' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement