W Istanbul'dan "WOW" Dedirten Suit - Son Dakika
Güncel

W Istanbul'dan "WOW" Dedirten Suit

Misafirlerine kapıdan içeriye girdikleri andan itibaren çok farklı duygular yaşatan W Istanbul, özel anlarınızı unutulmaz kılmanız ve kendinizi şımartmanız için sizleri bekliyor.

29.06.2016 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Restoranlar, kafeler, tasarım ve sanat galerileriyle dolup taşan tarihi Akaretler Sıraevler'in merkezinde yer alan W Istanbul, Extreme Wow Suit ile misafirlerine lüks yaşamın tüm ayrıcalıklarını sunuyor.

Rahatlık ile lüksün eşsiz birleşimini yansıtan Extreme Wow Suit, maksimum konfor tutkunu konukları için benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Extreme Wow Suit; sahip olduğu geniş oturma ve dinlenme alanı, günlük kullanımda veya davetler sırasında misafirlerin isteğine bağlı olarak şekillenebilecek interaktif ve modüler sistem ile ön plana çıkıyor. Bar, yemek odası, toplantı odası, oturma odası ve yatak odası bölümlerinden oluşan suit ayrıca ferah ve boğaz manzaralı bir terasa sahip.

Extreme Wow Suit'te marmara mermeri kullanılarak yapılan motifler ile Osmanlı kültürünü yansıtan Türk hamamının yanı sıra, gündüzleri içeriyi aydınlatan, geceleri ise yıldızların ve ayın ışıltısını yansıtan, kolayca açılıp kapatılabilen otomatik jaluziler bulunuyor.

Bugüne kadar Rihanna'dan Amy Winehouse'a, Floyd Mayweather'dan Ciara ve Cassie'ye pek çok starın tercih ettiği mekanda bar, hamam, buhar odası ve DJ kabini yer alıyor.

Özel terasındaki boğaz manzarasıyla göz kamaştıran Extreme Wow Suit; fashion party, afterparty, kokteyl, düğün gibi kutlamalar için ideal bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ın otantik ve yerel dokusunu Nişantaşı'nın üst sınıf alışveriş olanaklarıyla birleştiren W Hotel'in konseptini yansıtan Extreme Wow Suit, konumuyla şehirdeki en iyi suit olma özelliğini taşıyor. Extreme Wow Suit, özel anlarınızı unutulmaz kılmanız ve kendinizi şımartmanız için sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel W Istanbul'dan 'WOW' Dedirten Suit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement