Wanda Nara'nın havuzdaki tanga bikinili pozu, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı - Son Dakika
Güncel

Wanda Nara'nın havuzdaki tanga bikinili pozu, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı

Paris Saint-Germain'de forma giyen Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi için Portekiz'e doğru yola çıkmasına rağmen Paris'te kalmayı tercih etti. Wanda, 7 milyon takipçiye doğru ilerleyen hesabından tanga bikinisiyle paylaştığı fotoğrafla beğeni topladı.

07.08.2020 17:28  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris Saint-Germain'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda da menajeri olan Wanda Nara, Fransa'nın başkenti Paris'e geri döndü. Mauro Icardi, Fransız devinin Atalanta ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle Portekiz'e doğru yola çıksa da Wanda, Paris'teki büyük villalarında kaldı ve havuzunun tadını çıkardı.

Wanda'nın neredeyse 7 milyon takipçisinin bulunduğu hesaptan tanga bikinisiyle paylaştığı havuz fotoğrafı büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.

Wanda Nara'nın havuzdaki tanga bikinili pozu, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı

"SEN NEDEN DENEMİYORSUN?"

Wanda Icardi, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir diğer fotoğrafla gündemin tepesine oturmuş ve Son olarak "Masum Yüz" başlığıyla bir fotoğraf paylaştı ve bir takipçisinin "Girdiğin cinsel ilişki nedeniyle nerede olacağını kim tahmin edebilirdi?" yorumuyla karşı karşıya kalmıştı.

Takipçisinin yorumuna anında cevap veren model, "Her gece yapıyorum. Sen neden denemiyorsun?" dedi. Wanda Icardi'nin bu yorumuna binlerce yanıt gelirken bu sözleriyle olay olmuştu.

Wanda Nara\'nın havuzdaki tanga bikinili pozu, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı

Son Dakika Güncel Wanda Nara'nın havuzdaki tanga bikinili pozu, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • anzabar: evdekine bakasım gelmiyo bunları görünce 19 49 Yanıtla
  • EFsane: Bundan gzeliyle ilişki yaşadıım için aklımı alladı 4 24 Yanıtla
  • Yerim: Mükemmellik abidesi 10 18 Yanıtla
  • ssssssssssssss: ezanımızı susturamayacaklar bayrağımızı indiremeyecekler 1 1 Yanıtla
  • Umarım: Bu Türkçenle sadece konuşmadan bişeyler olmuştur.. 0 0
  • muhammet: aynaya baksan anlarsın nedenini de neyse :) 0 0
  • Derler kii: Men Dakka Dukka. 0 0
  • KaoS: Eşin hakkında yazdığın bu cümleden sonra bence kendinden utanmalısın,evde ki diye söylediğin o kişide sana bayılmıyordur emin ol 0 0
  • KaoS: KENDİNDEN UTANMALISIN BÖYLE BİR ŞEY YAZDIĞIN İÇİN 0 0
  • Ya: Bide seni gormek lazim 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem
    14:34 Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyon 515 bin dolu makaron, 8 bin 245 litre sahte alkol, 8 bin 140 adet gümrük kaçağı puro ve daha birçok kaçak mal ele geçirildi. Toplamda 14 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

  • Gaziosmanpaşa'da Trafik Kavgasına İdari Para Cezası
    14:33 Gaziosmanpaşa'da Trafik Kavgasına İdari Para Cezası

    Gaziosmanpaşa'da yaşanan trafik kavgasına karışan minibüs şoförü ve otomobil sürücüsüne toplam 7 bin 129 lira idari para cezası kesildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlattı ve olayın 17 Mart'ta Cebeci Caddesi'nde gerçekleştiğini tespit etti. Minibüs şoförüne 6 bin 439 lira ceza uygulanırken, otomobil sürücüsüne ise 690 lira ceza yazıldı.

  • Xiaomi Mix Flip: Özellikleri ve tanıtım tarihi ortaya çıktı
    14:31 Xiaomi Mix Flip: Özellikleri ve tanıtım tarihi ortaya çıktı

    Xiaomi Mix Flip, katlanabilir telefon pazarında yerini alacak. İçe doğru katlanabilen yapıya sahip olan telefon, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve Adreno 750 grafik birimiyle güçlendirilecek. Mayıs ayında tanıtılması beklenen telefonun fiyatı da uygun olacak.

  • Honor Magic 6 Ultimate Edition Özellikleri ve Fiyatı
    14:31 Honor Magic 6 Ultimate Edition Özellikleri ve Fiyatı

    Huawei ile yollarını ayırmasının ardından ABD yaptırımlarına takılmadan çalışmalarını sürdüren Honor, kısa bir süre önce Magic 6 Ultimate Edition modelini tanıttı. Honor Magic 6 Ultimate Edition; 6,8 inç 2800×1280 çözünürlüklü 120 Hz tazeleme hızı sunan LTPO OLED panele ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefonda kullanılan işlemci Snapdragon 8 Gen 3. 4 nm teknolojisiyle üretilen yonga setinde 1 adet 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 3 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 2 adet 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdekleri mevcut. Modelde 16 GB RAM ve 512 GB veya 1 TB depolama seçenekleri bulunuyor. Ayrıca 50 Megapiksel ana, 180 Megapiksel periskop ve 50 Megapiksel ultra geniş açı sensörlerinden oluşan üçlü kamera adasına sahip olan Honor Magic 6 Ultimate Edition, DSLR kalitesinde fotoğraf çekimi imkanı sunuyor. Fiyatı ise 16 GB RAM + 512 GB ROM için $972, 16 GB RAM + 1 TB ROM için $1069 olarak belirlendi.

  • Samsung Galaxy Z Fold 6 için ucuz bir versiyon çıkabilir
    14:31 Samsung Galaxy Z Fold 6 için ucuz bir versiyon çıkabilir

    Samsung Galaxy Z Fold 6 modelinin fiyatı hakkında çıkan iddialara göre, daha düşük fiyatlı bir versiyonun da sunulabileceği belirtiliyor. Bu versiyonun, daha düşük seviyede özelliklere sahip olması bekleniyor.

  • Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü
    14:30 Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki ziyareti sırasında vatandaşların ulaşım desteği talebini karşılıksız bırakmadı. Uzak mahallelerde oturan vatandaşlar ring seferleri ile ilçe merkezine taşınıyor.

  • Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı
    14:29 Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlere elleriyle sahur sofrası hazırladı. Üniversiteli gençler, Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

  • Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor
    14:27 Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor

    Çorum Belediyesi, Meydan Sosyal Tesisinde kurulan Gri Su Tekrar Kullanım Modülü ile su tüketimini yarı yarıya azaltmayı hedefliyor. Lavabo ve banyoda kullanılan atık su, filtre ve mor ışık teknolojisiyle tuvalet temizliğinde kullanılmak üzere arıtılıyor. Deneme sürecinin başarılı olması halinde, 8 sosyal tesise daha bu sistem uygulanacak. Gri su teknolojisiyle su tasarrufu sağlanmasının yanı sıra, AR-GE çalışmalarıyla farklı alanlarda da bu teknolojinin kullanılması planlanıyor.


Advertisement