Warcraft Filmi İçin Yüksek Kalite Görüntüler Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Warcraft Filmi İçin Yüksek Kalite Görüntüler Çıktı

Warcraft Filmi İçin Yüksek Kalite Görüntüler Çıktı

Watcraft ve Blizzard hayranlarının merakla beklediği Warcraft evrenin filmi için Empire eline geçen yeni 3 adet resmi yayınladı.

02.11.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

warcraft

Watcraft ve Blizzard hayranlarının merakla beklediği Warcraft evrenin filmi için Empire eline geçen yeni 3 adet resmi yayınladı. Blizzard Warcraft filmi ile CGI kalitesini bir seviye daha arttırmışa benziyor.

Warcraft evreninde geçecek olan film için iyi mi olacak yoksa geleneksel kötü uyarlama oyun filmlerinden mı olacak sorusu  hala  sürerken Empire eline geçen yeni yükse kalitede 3 film içi görüntüyü yayınladı. Bu ay ki dergisinde Warcraft'dan bahsedecek olan Empire, büyük ihtimalle daha önceden gün ışığına çıkmamış bilgileri de bizimle paylaşacak. Warcraft filminin ağırlıklı görsel efekt oluşacağı biliniyor ve bazı kişiler için bu istemeyen bir durum oluşturabiliyor. Özellikle bazı yapımlarda kullanıla 2. sınıf efektler yüzünden bilgisayar ile oluşturulmuş karakterler ile canlandırılanlar arasından uçurum olup filmlerin tüm havasını birden söndüre biliyordu. Fakat ortaya çıkan şu son görseller ile Warcraft'ın filminde tersi olabilecek, canlı karakterlerin bilgisayardan çıkan yapay karakterlerin yanında sönük kalabileceğini söyleyebiliriz.

Warcraft: Orc and Humans adlı serinin ilk oyunun anlatacak olan filmin gelcek Haziran ayında çıkması bekleniyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Warcraft Filmi İçin Yüksek Kalite Görüntüler Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement