Warcraft'ın Posterleri Geldi. 2 Filmi Daha Yapılabilir - Son Dakika
Teknoloji

Warcraft'ın Posterleri Geldi. 2 Filmi Daha Yapılabilir

Warcraft\'ın Posterleri Geldi. 2 Filmi Daha Yapılabilir

Oyun dünyasının ardından şimdi de sinema dünyasını etkilemeye geliyor.

12.07.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Blizzard'ın uzun süredir merakla beklenen film projesi Warcraft'a dair yeni bilgiler, San Diego Comic-Con'daki Legendary Pictures panelinde geldi.


Film hakkında konuşan yönetmen Duncan Jones, yalnızca insanlar ve orc'ların savaşlarını değil, aynı zamanda her iki tarafın kahramanlıklarının beyazperdeye yansıtılacağını ve bu filmin yalnızca Warcraft fanlarına yönelik değil, genel kitleye yönelik olarak hazırlandığını dile getirdi. Çünkü milyonlarca hayranı olsa da Warcraft'tı pek bilmeyen kitle de oldukça büyük ve açıklayıcı bir başlangıç yapılarak sinema seyircisinin salonlara çekilmesi hedefleniyor.


Ben Foster, Paula Patton, Dominic Cooper, Travis Fimmel, Daniel Wu, Clancy Brown, Ben Schnetzer ve Toby Kebbell gibi oyuncuların rol aldığı film, 10 Haziran 2016 tarihinde vizyonda olacak.


Bu arada yönetmen, çekimleri tamamlanmak üzere olan bu film hakkında gurur duyulacak bir iş yaptıklarını, kimsenin hayal kırıklığına uğramayacağını ve eğer işler güzel giderse sinemada bir Warcraft film üçlemesi hazırlamak için fırsatları olduğunu da dile getirdi.


Son olarak, aşağıdaki 2 posterin de yeni yayınlandığını belirtelim. Her an bir fragman da gelebilir. Takipte kalın...





Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Warcraft'ın Posterleri Geldi. 2 Filmi Daha Yapılabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement