Wargaming Ligi Takımları Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Wargaming Ligi Takımları Belli Oldu

Wargaming Ligi Takımları Belli Oldu

Wargaming Ligi Challenger Rumble Turnuvası'na katılacak takımlar belli oldu.

06.11.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wargaming Ligi 1. sezon bölge finalleri nihayet sonuçlandı. Dünyanın dört bir yanından birçok takım, diğerleri arasından sıyrılıp kendi bölgelerindeki en iyi iki takım olabilmek ve 19 Kasım'da New York'taki The Altman Building'de gerçekleşecek maçlara katılacak 6 takımdan biri olabilmek için kıyasıya yarıştılar. Bu 6 takımdan ise sadece ikisi bir üst tur olan ve turnuvanın Şampiyonlar Ligi olarak adlandırabileceğimiz Champions Rumble'a katılma fırsatı elde edecek. Burada da takımların karşısına WGL dünya şampiyonu Na'Vi ve HellRaisers gibi profesyonel World of Tanks takımları çıkıyor olacak.

Amerika'daki Challenger Rumble turnuvasına katılacak 6 takım Asya-Pasifik bölgesinden EL Gaming ve B-Gaming, Avrupa'dan Ding World of Tanks ve Kazna Kru, Kuzey Amerika'dan ise Apex ve eClipse oldular.

Challenger Rumble esnasında dünyada ilk kez gerçekleşecek olan World of Tanks Blitz turnuvası da düzenleniyor olacak. Turnuvaya Bağımsız Devletler Topluluğu'ndan C4, Avrupa'dan Legion, Kuzey Amerika'dan NA ve Asya-Pasifik bölgesinden ise Team ID katılıyor olacak.

Maçlarıadresindeki WGL Twitch kanalından İngilizce olarak seyredebilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Wargaming Ligi Takımları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement