Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground cross-play desteği ile geliyor! - Son Dakika
Gamegar

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground cross-play desteği ile geliyor!

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground cross-play desteği ile geliyor!

27 Mayıs tarihinde çıkış yapacak

20.05.2021 20:59  Güncelleme: 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gasket Games tarafından geliştirilen ve yayıncılığını şirketinin üstleneceği Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, cross-play desteği ile 27 Mayıs'ta çıkış yapacak. Yapılan açıklamaya göre oyun PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için çapraz bağlantı desteği ile gelecek.

, Games Workshop'un popüler 'Age of Sigmar' karanlık fantezi IP'sine dayanan sıra tabanlı aksiyon oyunudur. Ayrıca doğrusal bir şekilde ilerlemeyen, sıkıcı olmayan ve tekrar oynanabilir niteliğe sahiptir. Oyunda Storm Ground'un üç fraksiyonundan birini seçerek kendimizce özelleştirip, savaşa yönlendireceğiz. Hikaye modunda oyuncular yeni kahramanlar,birimler, savaş kıyafetleri, beceriler, silahlar ve daha fazlasını toplayarak ordusunu güçlendirebilecek.

class='youtube-player' width='1000' height='563' src='https://www.youtube.com/embed/SXeOyBNUR8Q#038;rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=tr-TR&autohide=2&wmode=transparent' allowfullscreen='true' style='border: 0;' sandbox='allow-scripts allow-same- origin allow-popups allow-presentation'>

Kaynak: Playerbros

Son Dakika Gamegar Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground cross-play desteği ile geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement