Warriors'tan 3 Sayı Rekoru - Son Dakika
Dünya

Warriors'tan 3 Sayı Rekoru

Warriors\'tan 3 Sayı Rekoru

NBA'e 11 maçla devam edildi.

04.04.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'e 11 maçla devam edildi. 1995-96 sezonunda 72 maç kazanan Chicago Bulls'a ait normal sezonda en fazla galibiyet alan NBA takımı rekorunu kırmaya çalışan Golden State Warriors, iç sahadaki en uzun galibiyet serisi rekoru 54 maçla noktalandıktan sonra ağırladığı Portland Trail Blazers'ı 136-111 mağlup etti.

Karşılaşmayı 39 sayı, 7 asist ve 6 ribauntla tamamlayan Stephen Curry'nin 2. çeyreğin sonlarında kaydettiği basketle "normal sezonda 1000 üç sayılık basket barajını geçen ilk takım" unvanını elde eden Warriors ayrıca "77 mücadele sonunda 69 galibiyet alan ilk takım" olarak da öne çıktı.

Warriors'ta 22 sayı, 10 ribaunt, 10 asistle bu sezon 13. kez "triple double" yapan Draymond Green ve 21 sayı atan Klay Thompson, galibiyette önemli rol oynadı. Trail Blazers'ta Damian Lillard'ın 38 sayı, C.J. McCollum'un 18 sayı ve Maurice Harkless'ın 15 sayı, 10 ribauntluk performansı yenilgiyi önleyemedi.

MAVERİCKS VE JAZZ KAÇTI, ROCKETS KOVALADI Batı Konferansı'ndaki son 2 play-off bileti için mücadele eden Dallas Mavericks, Utah Jazz ve Houston Rockets, maçlarını kazandı. Minnesota Timberwolves'u deplasmanda 88-78 yenen Dallas Mavericks, üst üste 4. galibiyetini elde etti. Mavericks'i, 21 sayı, 6 asistle oynayan J.J. Barea, 19 sayı atan Wesley Matthews ve kenardan gelerek 16 sayı kaydeden Devin Harris sürükledi.

Timberwolves'ta Andrew Wiggins 30 sayıyla sahanın en skoreri oldu. Çaylak oyuncu Karl-Anthony Towns ise 11 sayı, 21 ribaunt, 9 asist ve 3 blokla "triple double"a yaklaştı.

Utah Jazz, konuk olduğu Phoenix Suns'ı 101-86 mağlup etti. Jazz'ı galibiyete, 22 sayı, 5 ribaunt, 5 asist üreten Gordon Hayward ve 18 sayı, 7 asistle mücadele eden Rodney Hood ve 17 sayı atan Derrick Favors taşıdı.  Mavericks ve Jazz'ın arkasında konferansın 9. sırasındaki Houston Rockets da sahasında karşılaştığı Oklahoma City Thunder'ı 118-110 yenerek rakipleriyle arasındaki bir maçlık farkı korudu.

Rockets'ın all-star gardı James Harden, 41 sayı ve 9 asistle bu sezon 11. kez 40 sayı barajını geçti. Trevor Ariza da 18 sayı ve 7 ribauntluk katkı yaptı. Thunder cephesinde Kevin Durant 33 sayı, 8 ribaunt ve Russell Westbrook 23 sayı, 13 ribaunt, 9 asistle karşılaşmayı tamamladı. NBA'e, verilen bir gün aranın ardından 11 maçla devam edilecek.

SONUÇLAR Brooklyn Nets- New Orleans Pelicans: 87-106 Cleveland Cavaliers- Charlotte Hornets: 112-103 Houston Rockets-Oklahoma City Thunder: 118-110 Los Angeles Clippers- Washington Wizards: 114-109 Minnesota Timberwolves-Dallas Mavericks: 78-88 Orlando Magic- Memphis Grizzlies: 119-107 Phoenix Suns-Utah Jazz: 86-101 Milwaukee Bucks-Chicago Bulls: 98-102 New York Knicks- Indiana Pacers: 87-92 Golden State Warriors-Portland Trail Blazers: 136-111 Los Angeles Lakers- Boston Celtics: 100-107

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Warriors'tan 3 Sayı Rekoru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:19 Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan yangında hayatını kaybeden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişi için anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar, olayın aydınlatılmasını istedi. 1993'te aynı kentte yaşanan Solingen faciasında da 5 aile ferdinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasıyla istifa eden okul müdürüne iftira davası açılacağını söyledi
    21:00 Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasıyla istifa eden okul müdürüne iftira davası açılacağını söyledi

    Fransa Başbakanı Gabriel Attal, başörtüsünü çıkarmadığı için okul müdürü tarafından darp edildiğini öne süren öğrenciye iftira davası açılacağını söyledi. Öğrenciden başörtüsünü çıkarmasını istediğini fakat darp etmediğini savunan müdür ise sosyal medyadaki ölüm tehditlerinin ardından istifa etti. Fransa’da İslamcıların okullara yönelik tehditleri, iki öğretmenin öldürülmesinin ardından ciddiye alınıyor.

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.


Advertisement