Webıt Kongresi'nin İlk Günü Sona Erdi - Son Dakika
Ekonomi

Webıt Kongresi'nin İlk Günü Sona Erdi

Webıt Kongresi\'nin İlk Günü Sona Erdi

AA'nın altın medya sponsoru olduğu dijital teknoloji ve telekom sektör liderlerini aynı çatı altında toplayan, Webit Kongresi'nin ilk günü düzenlenen ödül töreniyle son buldu

06.11.2013 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital teknoloji ve telekom sektör liderlerini aynı çatı altında toplayan, Anadolu Ajansı'nın (AA) altın medya sponsoru olduğu Webit Kongresi'nin ilk günü sona erdi.

Kongrenin ilk gününde dijital ve telekom alanında çeşitli paneller düzenlendi.

Kongrenin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Plamen Russev'in açılış konuşmasını yaptığı "Digital Marketing & İnnovation Konferansı" Yandex Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Ali Yalçındağ, Akbank Direk Bankacılıktan Sorumlu Genel MüdürYardımcısı Orkun Oğuz, İnternet Reklam Bürosu (IAB Erurope) Başkan Yardımcısı Stephanie Hospital'ın konuşmalarıyla devem etti.

Dijital Pazarlama ve İnovasyon" konferansının "How to drive engagement through content" başlıklı oturumunda konuşmacı olarak yer alan   AA Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Çulcuoğlu, panelde AA'nın başarısı ve innovasyon çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Ayrıca söz konusu konferansta markaların toplumsal ayak izi, mobil devri gibi konular ele alındı.

Sadece davetlilerin katıldığı Telco Zirvesi'nde ise telco endüstrisinin geleceği ve akıllı ve bağlantılı şehirler konuları yer aldı. Kongre, yarın yeni konuların ve panelistlerin yer alacağı oturumlarla Haliç Kongre Merkezi'nde devam edecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Webıt Kongresi'nin İlk Günü Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement