Welt Am Sonntag: Yalnız Sultan Erdoğan - Son Dakika
Güncel

Welt Am Sonntag: Yalnız Sultan Erdoğan

Welt Am Sonntag: Yalnız Sultan Erdoğan

Alman 'Welt am Sonntag gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili Yalnız Sultan Erdoğan' başlığıyla bir yazı kaleme aldı.

07.12.2014 12:10  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman 'Welt am Sonntag' gazetesi 'Feminizm öldürücü mü" başlığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadın erkek eşitliği hakkında yaptığı yorumlara dikkat çekti. Gazete haberinde 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadın, erkek eşitliği hakkında bilimsel belge aradığını yazdı.

GAZETEDEN "YALNIZ SULTAN ERDOĞAN" BAŞLIĞI

Welt am Sonntag gazetesi yaklaşık tam sayfa ayırdığı ikinci haberinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sultana benzetti. 'Yalnız Sultan Erdoğan' başlığıyla çıkan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam ve demokrasi için bir ümitti. Batı karşıtı tutumuyla izlediği politikayla Rusya Başbakanı Putin'e benzemeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geriye gidiyor, eski tarihini yaşatmayı hedefliyor. Genç Müslümanlara büyüklük hastalığı olan megalomani aşılıyor' Cumhurbaşkanı Erdoğan 600 milyon Euro AK Saray projesine yatıracağına Filistinli Müslümanlara yardımcı olabilirdi. Filistin halkını düşünmeyen cumhurbaşkanı Erdoğan batıyla ilgilenmiyor. Hatta batının Türkiye'yi eleştirmesini istiyor. Çünkü Erdoğan hiçbir zaman AB'yi istemedi, sıcak bakmadı. Batının bir parçası olmak istemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayalinde modern hilafet devleti yatıyor. Demokrasi maskesi altında gizlenen Erdoğan İslam devleti kurmak istiyor. Karşı çıkan askerleri cezalandırdı, giderek batı karşıtı tutumuyla gerçek yüzünü gösterdi? Avrupa'da iki diktatör Putin ve Erdoğan kenarda kaldı. Boğazın padişahı Erdoğan kendine güce kaptırmış iç politikalarını saptırıp kendisini kahraman göstermeyi tercih ediyor. Ülkesini tehlikeye götüren Erdoğan'ın Osmanlı hayalleri gençleri batı düşmanlığı ve büyüklük hastalığına götürüyor."

"HESAPLARI ALT ÜST OLDU"

Gazete Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm hesaplarının alt üst olduğunu elinde tuttuğu sepetin içindeki tüm yumurtaların kırıldığını şimdi ise kırılmış yumurtalarıyla bin odalı sarayında yalnız sultanı oynadığını yazdı. Artık geriye dönüş yok batıya ve İsrail'e karşı sesini yükselten Erdoğan yeniden Müslümanları kendine çekmeyi hedefliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Welt Am Sonntag: Yalnız Sultan Erdoğan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • latif: ulkemizin buyumesini istemeyen almanya catliyor haha ee olacak okadar:) 73 10 Yanıtla
  • BİR: YANLIZ SULTAN SİZLER'E KÖK SÖKTÜRÜYOR'DA ONDAN KUDURUYORSUNUZ. ATALARIMIZ NE DEMİ' BİR TÜRK DÜNYA'YA BEDEL'DİR' DİYE YETERKİ AKILLICA HAREKET EDİLSİN. 67 8 Yanıtla latif: onlar hicbir zaman dostumuz degildi tarihi okuyun 18 0
  • imam hatipli: korkun behey zalimler biz kürtler türkler araplar çerkezler kısacası müslümanlar geliyoruz. buyuk ustanın liderliğinde geliyoruz. 21 17 Yanıtla
  • şehit: türk bile olmayan türkiyenin başında ALLAH türkiyeyi korusun bu rte den bizi en kısa zamanda cumhurlukdan düşşün istemiyoruz erdoğanı artık gürcüdür erdoğan 13 23 Yanıtla
  • yaşarbarak: ÇOK DOĞRU TEŞHİS. AMA MAKARNACILAR VE KÖMÜRCÜLER ANLAYAMAZ. MAHKUM OLMUŞLAR UFACIK ÇIKARA. VATAN ONLAR İÇİN KOLİ CUZİ PARA VE KÖMÜR. ALLAH ISLAH ETSİN AKIL VERSİN. 14 22 Yanıtla
  • DOĞRUSU: AVRUPADA PANİK ATAK BAŞLADI BU DAHA EN İYİ GÜNLERİNİZ OSMANLININ TORUNLARI SAHAYA İNDİ EY HAÇLILAR !. . 24 10 Yanıtla
  • ustanın fedaisi: rte sizi el üstünde oynatıyor değil mi o ki evladı osmanlı 21 10 Yanıtla
  • lp: Avrupa büyüyen türkiyeden korkuyor ve kotuluyor 23 5 Yanıtla
  • mehmet: Bu kadar basit ucuz bir yorum yada yazi dizisi olamaz insan once bir arastirma yapar sonra gazeteye yazar almanlar gercekten bu kadar salakmi yazdiklarinin tamami yalan va hayal dunyada Filistine Turkiyeden baska yardim eden ulkemi var ayrica cumhurbaşkanı nin arkasinda koca bir millet var onumuzdeki yillarda alman ekonomisine en büyük darbe Turkiyeden gelecek tabi adamlar karalama kampanyası yapacak artik ok yaydan cikti donusu yok dunya kabul etsede etmesede Türkiye super guc olma yolunda buyuk adimlar atti tabiki bundan rahatsiz olacaklar 26 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana'da pikap ile otomobil çarpıştı: 1 kişi ağır yaralandı
    23:59 Adana'da pikap ile otomobil çarpıştı: 1 kişi ağır yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Nuh S. yönetimindeki pikap ile Eyüp Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralı, ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:58 Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, lastik botun su alarak batma tehlikesi geçirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Aralarında çocukların da bulunduğu 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, ilçe açıklarında tespit edilen başka bir lastik bot içerisinde ise 34 düzensiz göçmen yakalandı ve İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi
    23:55 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 5 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Bosphorus Trio, Ankaralı müzikseverlere konser verdi
    23:49 Bosphorus Trio, Ankaralı müzikseverlere konser verdi

    Türk bestecilerin eserlerini keman, viyolonsel ve piyano ile dünyaya duyuran Bosphorus Trio, Erimtan Müzesi'nde düzenlenen konserde müzikseverlerle buluştu. Konser öncesinde BESOM Çağdaş Türk Müziği Ödülleri takdim edildi. Gruba 'Beste Ödülü' Turgay Erdener'e, 'İcra Ödülü' ise Bosphorus Trio'ya verildi. Konserde, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası başkemancısı Özgecan Günöz, Borusan Viyolonsel Grubu Üyesi çellist Çağlayan Çetin ve Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi piyanist Özgür Ünaldı yer aldı.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı
    23:38 Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Üniversite öğrencilerinin de karıştığı kavgada yaralanan 4 kişi hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak 10 şüpheliyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, olay yerinde incelemede bulundu.

  • Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı
    23:36 Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.


Advertisement