Wesley Sneijder'in hayatı kitap oluyor! - Son Dakika
Spor

Wesley Sneijder'in hayatı kitap oluyor!

Geçtiğimiz sezon sonunda aktif futbolculuk hayatını noktalayan Wesley Sneijder, ülkesindeki bir yayıneviyle sözleşme imzalayarak hayatının kitap olması için ilk adımı attı.

26.10.2019 17:45  Güncelleme: 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski futbolcu ve spor sunucusu Kees Jansma tarafından kaleme alınacak biyografide, Hollandalı oyuncunun Türkiye ve Galatasaray günlerine dair anılar da yer alacak.

Yayınevinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Sözleşme resmen imzalandı, mürekkep kurudu. Wesley Sneijder'in biyografisi için çok heyecanlıyız" ifadeleri kullanıldı.

Wesley Sneijder'in hayatı kitap oluyor!

MENAJER OLACAK

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Hollanda futbolunun simge isimlerinden Wesley Sneijder, futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

Sneijder kariyerine menajer olarak devam edeceğini açıklayarak, "Oyunculara rehberlik etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KURSLARINA GİDECEK

Hollandalı efsane, profesyonel teknik adamlık kursları üzerinde de duracağını ve ülkesinde bu kurslara gideceğini söyledi. 35 yaşındaki eski futbolcu, kariyeri boyunca çıktığı 573 resmi maçta, 152 gol atıp, 142 asist yapma başarısı göstermişti.

Wesley Sneijder\'in hayatı kitap oluyor!
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Wesley Sneijder'in hayatı kitap oluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Eda: ne hayati milyonlarin icinde nasil yüzdügünümü anlatacak 0 1 Yanıtla
  • Beleş Tatil: Buda tatil için gs yi seçmişti. 0 1 Yanıtla

Advertisement