Wesley Sneijder, Medipol Başakşehir Maçı İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Spor

Wesley Sneijder, Medipol Başakşehir Maçı İçin İstanbul'a Geliyor

Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'ın bu önemli müsabakasını Hollandalı yıldız Wesley Sneijder de statta takip edecek.

17.05.2019 10:41  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray taraftarının sevgilisi Wesley Sneijder, Galatasaray'ın şampiyonluk maçını izlemek için Türk Telekom Stadı'nda tribünde yer alarak eski takımına moral verecek. Tribünlerin büyük coşku ile karşılayacağı Sneijder ise çok heyecanlı olduğunu ve eski günleri özlediğini belirtti.

Wesley Sneijder, Medipol <a class='keyword-sd' href='/basaksehir/' title='Başakşehir'>Başakşehir</a> Maçı İçin <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'a Geliyor

2013-2017 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen 34 yaşındaki Hollandalı yıldız, futbol yaşantısını Katar'ın Al Gharafa takımında sürdürüyor.

Wesley Sneijder, Medipol Başakşehir Maçı İçin İstanbul\'a Geliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Wesley Sneijder, Medipol Başakşehir Maçı İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hakan: gollü beraberlikte başakşehir şampiyon olur... 0 2 Yanıtla
  • Tr80: Hafta sonu yer gök İMPARATOR FATİH TERİM diye inleyecek siz sevmezsiniz bilirim ama ne kadar gözünüzü ve kulağınızı kapatsanizda buna engel olamayacak vede şahit olacaksınız taki bu süreç ya siz öleceksiniz yada İMPARATOR FATİH TERİM sonsuz ebediyete gönderene kadar devam edecek. 1 0 Yanıtla
  • efsane21: ya şampiyon ya şampiyon başka çıkış yok 1 0 Yanıtla

Advertisement