West Bromwich Albion, Mbaye Diagne için Galatasaray'a 6,5 milyon euro teklif edecek - Son Dakika
Spor

West Bromwich Albion, Mbaye Diagne için Galatasaray'a 6,5 milyon euro teklif edecek

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Mbaye Diagne'yi kiralayan West Bromwich Albion, golcü oyuncunun bonservisini almak istiyor. Premier Lig ekibi, Senegalli forvet için sarı-kırmızılılara 6,5 milyon euro teklif edecek.

26.02.2021 11:12  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

West Bromwich'te Manchester United'a karşı kulüp tarihinin en erken golünü atma başarısını gösteren Senegalli forvet, bu maçın ardından ortaya koyduğu performansla da büyük takdir topluyor. Transferinde başrol oynayan hocası Sam Allardyce'ın ardından kulüp yönetimini de etkileyen Diagne'nin, takım Premier Lig'den düşse bile bonservisinin alınmasına karar verildi.

"ONUN ÜZERİNE OYUN KURABİLİRİZ"

Diagne için West Bromwich cephesinde, "Çok güçlü bir santrfor. Onun üzerine oyun kurabiliriz. Takımın yeni lideri olur" yorumları yapılıyor.

West Bromwich Albion, Mbaye Diagne için Galatasaray'a 6,5 milyon euro teklif edecek

GALATASARAY'A RESMİ TEKLİF SUNULACAK

West Bromwich Albion, 29 yaşındaki futbolcuyu 1.5 milyon euroya kiralamıştı. Anlaşma sağlanırken sözleşmeden son anda çıkarılan zorunlu satın alma maddesinde belirtilen 6.5 milyon euro ise Galatasaray'a yeni resmi teklif olarak sunulacak. Mutabakat tamamlanırsa, Galatasaray bu transferden 8 milyon euro elde etmiş olacak. Diagne'nin de İngiltere'de mutlu olduğu, ancak takımın ligden düşmesi halinde West Bromwich'te devam etme ihtimalini tekrar gözden geçirmeyi düşündüğü öğrenildi.

(FANATİK)

West Bromwich Albion, Mbaye Diagne için Galatasaray\'a 6,5 milyon euro teklif edecek

Son Dakika Spor West Bromwich Albion, Mbaye Diagne için Galatasaray'a 6,5 milyon euro teklif edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • han: hemen satın 16 1 Yanıtla
  • 3t: 13 milyondan 6.5 vay be ne kazik yemis GS 5 9 Yanıtla g3t adam: önce bi hesap et gs bu oyuncuyu club brugge kaça kiralamış ? west bromwiche kaça kiralamış. aldığı paraya satmış olacak cimbom diagneyi. Rize maçında şampiyonluğu getirdiği gol ve diğer goller de cabası :)) 1 0 45: Fenerlisin galiba. Sizin Ali koç geldiğinden bu yana transfer de kimler geldi kimler geçti. 0 0 vay be: 3,5 milyona club brugge kiralandı + 1,5 milyona şimdi kiralama eder sana 5 milyon. üzerine 6,5 milyon verilirse eder sana 11,5 milyon. yetmedi bu adam ilk geldiği yarım senede şampiyonlukta payı var attığı gollerle, bu sene yarım senede şampiyonlukta tuttu GALATASARAYI. VAY BE ne iyi yapmışız almakla. Yolun açık olsun King Kong Reis. 0 0
  • Fenomen Medya Sosyali: Verdik gitti. 5 1 Yanıtla
  • KRAL: 10 VERSİNLER ALSINLAR 1 0 Yanıtla
  • Gsli: 3 bile çok 2 ye anlasın 0 1 Yanıtla
  • mikadu: inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement