Galatasaray, Diagne'yi satın alma opsiyonuyla West Bromwich'e kiraladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Diagne'yi satın alma opsiyonuyla West Bromwich'e kiraladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion, Galatasaray'dan Mbaye Diagne'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. İngiliz ekibi, satın alma opsiyonunu da elinde bulundururken, sağlık kontrollerinden geçen Diagne'nin performansı doğrultusunda sezon sonunda Galatasaray'la pazarlığa oturacak.

28.01.2021 13:23  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de zor günler geçiren ve geride kalan 20 maçta topladığı 11 puanla düşme hattında yer alan West Bromwich Albion, Galatasaray forması giyen Mbaye Diagne'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

West Bromwich için Galatasaray'ın sponsor hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Diagne kısa bir süre içerisinde İngiltere'ye uçacak ve yeni kulübüne imzayı atacak.

Yıldız golcüyle ve Galatasaray ile sezon sonuna kadar anlaşan İngiliz temsilcisi, bu futbolcunun satın alma opsiyonunu da elinde tutuyor. West Bromwich, ligin kalanında forma giyecek olan Diagne'nin sezon sonuna kadar göstereceği performans doğrultusunda Galatasaray'ın kapısını çalacak.

BU SEZON 11 GOL KAYDETTİ

2 yıl önce devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Diagne, geçtiğimiz yıl kiralık olarak Club Brugge'ün yolunu tutmuştu. Sezon başında takıma geri dönen golcü oyuncu, ilk yarıda forma giydiği 19 resmi maçta 11 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Galatasaray, Diagne\'yi satın alma opsiyonuyla West Bromwich\'e kiraladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Diagne'yi satın alma opsiyonuyla West Bromwich'e kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Aslan GS: Arkadaşlar Digne biliyorum ve ingiltere ligini iyi takip ediyorum bu adam orada ancak penaltıdan veya karambolden gol atar yoksa atamaz ijili mücadelede hiç yok sezon sonu kesin gerin döner 17 9 Yanıtla penaltı aslanı: ijili mücadele neyse onda yok evet:)) 2 9
  • Y Y 1907: siz futboldan anlamıyorsunuz büyük golcüydü her sezon ortalama 17 golü var şampiyon yaptı yinede yaranamadı 10 15 Yanıtla
  • İlginç adam: Transfer şikesi bu performansla premierlig takımlarının bunu almayacağını herkes biliyor 3 14 Yanıtla ........: HERKESİ koç holding aş gibi sanmayalım lütfen transferde dahi şike kullanan sadece ama koç honding spor aş dir 3 0
  • Halit Keçeci : West Brom Düşmesi Kesinleşmiş Bu Transferle... 10 3 Yanıtla
  • zegabon: DEFOL GİT . GİDECEĞİN YERE TÜRKİYEYE SAÇ DEFİLESİ YAPMAYA GELİYOR SAHADA SARHOŞ SARHOŞ DOLAŞIYOR 3 1 Yanıtla
  • .....: 2 maç sonra geri gönderirler bu kzmayı 2 1 Yanıtla
  • barbaros: bence kiralayarak iyi bişey yaptı galatasaray . 2 1 Yanıtla
  • 06emre: haydi bol bol gol at kendini göster 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.


Advertisement