Wilma Elles'in Sevgilisinden Büyük Jest - Son Dakika
Güncel

Wilma Elles'in Sevgilisinden Büyük Jest

Wilma Elles\'in Sevgilisinden Büyük Jest

Ertan Kayıtken, yine muhteşem bir defile ile "Buz Ve Ateş" adını verdiği yeni koleksiyonunu için Kitvak ile bir araya geldi.

23.03.2013 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEVGİLİSİ KEREM GÖĞÜŞ, WİLMA ELLES'İN GİYDİĞİ KOSTÜMÜ YAPILAN AÇIK ARTTIRMA DA LÖSEMİ HASTALARI İÇİN 20 BİN LİRAYA SATIN ALDI.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken, yine muhteşem bir defile ile "Buz Ve Ateş" adını verdiği yeni koleksiyonunu için Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ile bir araya geldi.

Ertan Kayıtken'in 'Ateş ve Buz' defilesinde ateşi simgeleyen kıyafeti podyumda taşıyan Wilma Elles defile öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Oyunculuğunun yanı sıra son dönemlerde podyumda da sık sık boy gösteren Elles mankenliği çok sevdiğini ifade etti. Mankenliği de oyunculuğa benzeten Elles "Tıpkı oyunculukta olduğu gibi podyuma çıkmak da oyunculukla aynı keyifte. Çünkü podyumda da kıyafeti taşırken bir role bürünüyorsunuz. Dışarıdan göründüğü gibi de kolay bir iş değilmiş, onu anladım" dedi. Elles 'Ateş'i simgeleyen kıyafeti giymesi üzerine sorulan 'Ateşe mi buza mı daha yakınsınız' sorusuna "Ben ateşe daha yakınım. Bence ateş dünyadaki en önemli şeydir. Hayatta heyecan veren şeyleri yapmayı her zaman sevmişimdir" dedi.

Gecede yeni sezon kıyafetleri sergilenen Ertan Kayıtken "Ben bu işi 35 yıldan beri yapıyorum. Yeni bir modacım değilim ki senede iki üç defa çıkayım, farklı farklı isimler verip defileler düzenleyeyim. Ben her yıl bir tane defile yapıyorum onu da sosyal sorumluluk projeleri dahilinde yapıyorum. Bu sene de benim ruh halimi anlatan bir ismi defileye verdim. Bu gece burada bunun için bulunuyoruz" dedi.

Çağla Şikel ise "Normalde ben şehir dışında defilelere gitmiyorum. Çünkü Kuzey bugün okula gitti ben nasıl yanında değilim hayret ediyorum. Geceleri evde olmam gerekiyor. Ama bu defile bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için ve Erkan Kayıtken'i de kıramadığım için kabul ettim" dedi.

Podyumlardan sonra müzik dünyasına da göz kırpan Ayşe Hatun Önal "Albümüm yaza yetişiyor. Çok farklı tarzda bir albüm olacak. İçeri hakkında şu anda konuşmayayım sürpriz olsun" dedi. Wilma Elles hakkında da "Burada yeni tanıştık. Çok tatlı bir kız, çok sevdim" diye konuştu.

Tülin Şahin "Yardım defilesi olmasından dolayı çok mutluyum. İzmir'in kızları çok güzel. İzmir'lilerin bir sırrı var henüz çözemedim. Ama buranın denizine gireceğim. Havasından mı suyundan mı anlayacağım" dedi. Buz adlı kıyafeti defilede Ayşe Hatun Önal taşıdı.

Defile sonunda açık arttırmayla satılan tablolar ve kıyafetlerin geliri vakfa bağışlandı.

Wilma Elles'in de giydiği 'ateş' adlı kıyafet 7500 TL ile açık arttırmaya çıktı. Kıyafeti Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş 20 bin TL'ye satın aldı.

Organizasyonunu Öner Evez'in üstlendiği, sanat ve iş dünyasının ünlü simalarının buluştuğu 400 kişilik yemekli yardım defilesinin tüm geliri Lösemi hastası aileleri için Dokuz Eylül Üniversitesi bahçesine yapılacak konut evinin yapımına harcanmak üzere önceki gün İzmir Hilton'da bir defile düzenlendi.

İzmir Hilton Oteli Balo Salonu'nda İç Mimar Ali Deniz'in beyaz saray temasında gerçekleşen defilede Ertan Kayıtken'in "Buz ve Ateş" koleksiyonunda yer alan 55 parça; Tülin Şahin, Çağla Şikel, Yüksel Ak, Merve Büyüksaraç, Didem Soydan, Nur Gümüşdoğrayan, Ülkü Taşkın, Tuba Melis Türk gibi birçok ünlü modelin yanı sıra, defilenin sürpriz isimleri Ayşe Hatun Önal ve Wilma Elles üzerinde hayat buldu.

Ayrıca "Buz ve Ateş" koleksiyonunun mücevher tasarımcısı Leyla Özakbaş'ın paha biçilmez değerde olan mücevherleri de defilenin en göz kamaştıran detaylarından oldu.

Konuklar; Devlet Opera ve Balesi'nin barok kostümleriyle şamdan ve şampanya eşliğinde İzmir'in tanınan orkestrası Özgen Akçagül&Blue Note'un muhteşem müzikleriyle yerlerine götürüldü. Defilenin açılışını ise ünlü modacı Ertan Kayıtken piyano çalarak yaptı. Defile sonunda Ressam İnci Tarakçıoğlu'nun bu özel gece için özel olarak yaptığı "Buz ve Ateş" temalı tablosu, Wilma Elles'in teşhir ettiği Ertan Kayıtken imzalı kırmızı kostüm ve Leyla Özakbaş'ın tasarladığı "Buz" isimli mücevher takım açık arttırma ile Kitvak Vakfı yararına satıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wilma Elles'in Sevgilisinden Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement