Wilma Markanın Satışlarını Düşürünce Yerini Hande Aldı - Son Dakika
Magazin

Wilma Markanın Satışlarını Düşürünce Yerini Hande Aldı

Wilma Markanın Satışlarını Düşürünce Yerini Hande Aldı

Bir firmanın reklamında rol alan Wilma Elles, satışları büyük oranda düşürdüğü için yetkililer harekete geçerek Hande Ataizi'ni marka yüzü yaptı.

19.03.2015 11:08  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da umduğu şöhreti bulamayınca Türkiye'ye gelen Wilma Elles, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı rolüyle adını duyurmuştu.

SON DÖNEMDE PROJELERİ TUTMADI

Dizideki şöhretinin ardından reklamların da aranılan yüzü olan Elles'in son dönemde eski havası kalmadı. İşadamı Kerem Göğüş aşkıyla sık sık magazin gündemine gelen Alman oyuncu, sergilediği agresif tavırlarla da herkesin tepkisini çeker oldu. Wilma Elles'in gerginliğinin ise son dönemde imza attığı hiçbir projesinin tutmamasından kaynaklı olduğu ortaya çıktı.

YÜZLERİNİ ATAİZİ GÜLDÜRDÜ

Alman oyuncu, yüzü olduğu bir markanın satışlarını bile düşürdü. İddiaya göre; Bir giyim markasının kıyafetlerini tanıtan Wilma Elles, firmaya faydadan çok zarar verdi. Firmanın katalog çekiminde oynamak için 100 bin euro alan Wilma Elles, yetkilileri hüsrana uğrattı. Alman oyuncunun sözleşmesi biter bitmez Hande Ataizi ile anlaşan firma yetkililerinin yüzü, Ataizi sayesinde satışların 7'ye katlanmasıyla yeniden güldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Wilma Markanın Satışlarını Düşürünce Yerini Hande Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement