Winchester: The House That Ghosts Built Filmi - Son Dakika
Sinema

Winchester: The House That Ghosts Built Filmi

Winchester: The House That Ghosts Built Filmi

Winchester: The House That Ghosts Built filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Winchester: The House That Ghosts Built filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.11.2017 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Film Sarah Winchester'ın meşhur hikayesini anlatıyor.

Bilinen hikayeye göre Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, 19.yy sonlarında kızının ve kocasının ölümünün üzüntüsüyle Boston'da bir medyuma gider. Medyum kendisine Winchester tüfekleriyle ölenlerin ruhlarının kendisine musallat olduğunu, ruhların kendisini affedebilmesi için sürekli bir ev inşa ediyor olması gerektiğini söyler. 1884'te Sarah Winchester San Jose'deki malikanenin yapımına başlar ve durmaksızın devam eder. Nihayetinde Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen hayaletlerin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir.

Peter ve Michael Spierig'in yönetmen koltuğunda oturduğu, aynı zamanda Tom Vaughan ile birlikte senaryosunu kaleme aldıkları korku inin oyuncu kadrosunda Helen Mirren, Sarah Snook ve Jason Clarke yer alıyor.

Yönetmen: Spierig Kardeşler

Senaryo: Spierig Kardeşler, Tom Vaughan

Oyuncular: Jason Clarke, Helen Mirren, Sarah Cook, Angus Sampson, Laura Brent, Tyler Coppin , Jeffrey W. Jenkins, Thor Carlsson, Xavier Gouault, John Lobato, Emm Wiseman, Jeff Lipary, Finn Scicluna-O'Prey, Homero Lopez, Brad Arnoldt, Marcus Orelias, Douglas Embry

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Winchester: The House That Ghosts Built

Yapımcı Firma: Blacklab Entertainment

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Avustralya, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Pinema

Vizyon Tarihi: 02.02.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Winchester: The House That Ghosts Built Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement