Windows 8'de Dünyanın İlk Otomotiv Uygulaması Volkswagen Ticari Araç'tan - Son Dakika
Otomobil

Windows 8'de Dünyanın İlk Otomotiv Uygulaması Volkswagen Ticari Araç'tan

Windows 8\'de Dünyanın İlk Otomotiv Uygulaması Volkswagen Ticari Araç\'tan

Volkswagen Ticari Araç, teknoloji dünyasının en yeni gözdesi olan Windows 8 Uygulama Mağazası’nda kullanıma açtığı uygulamayla, sadece Türkiye’den değil dünyadan da bu yeni teknolojiyi benimseyen ilk otomotiv markası oldu. Kullanıcılar bu uygulama ile PC ve tabletlerinden Volkswagen Ticari Araç’ın tüm modelleriyle ilgili bilgilere ulaşabilecek

05.07.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkswagen Ticari Araç, teknoloji dünyasındaki yenilikleri takip etmeye devam ediyor. Yaklaşık 200 bin Facebook takipçisiyle Avrupa'nın en çok takipçiye sahip ticari araç markası olan Volkswagen Ticari Araç, Windows 8'in pazara sunulmasına birkaç ay kala, şimdiden yayın önizleme sürümü üzerimdeki Windows Uygulama Mağazası'nda rakiplerinden önce yerini aldı. Türkiye'nin önde gelen dijital ve sosyal medya ajanslarından Roy+Teddy tarafından geliştirilen ve Windows 8 Uygulama Mağazası'nda geçen hafta yerini alan Volkswagen Ticari Araç uygulaması, bu yeni teknolojiyi benimseyen dünyadaki ilk otomotiv markası oldu. Tüm Volkswagen Ticari Araç dünyası burada!

"Volkswagen Ticari Araç Windows 8 Uygulaması" ile kullanıcılar, Volkswagen Ticari Araç markasının Amarok, Transporter, Caddy, Caravelle ve Crafter araç modellerinin tüm teknik özelliklerine, videolarına ve fotoğraflarına ulaşabiliyor. Var olan masaüstü ve tablet uygulamalarından çok daha farklı ve keyifli bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Volkswagen Ticari Araç Windows 8 uygulaması, herhangi bir ayar yapılmasına gerek kalmadan Windows 8 yüklü bütün masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlarda çalışabiliyor. Türkçe ve İngilizce içerikle geliştirilen aplikasyon, kullanıcıların işletim sistemlerindeki dil seçeneğine göre otomatik olarak içeriğini ayarlama özelliğine sahip

Şanlıoğlu: "Bu uygulama yenilikçi marka olduğumuzun göstergesi"

Bu yeni teknolojinin sosyal medyada hali hazırda müşterileriyle kurdukları iletişimi daha da artıracağına inandıklarını söyleyen Volkswagen Ticari Araç Pazarlama Müdürü Adil Şanlıoğlu "Volkswagen Ticari Araç olarak, ülkemizde sadece ürünlerimiz ile değil iletişim stratejilerimiz ve müşteri hizmetlerimiz ile de yenilikçi bir ekip olduğumuzu vurgulamak istiyoruz. Müşterilerimiz ve Volkswagen Ticari Araç kullanıcısı olmak isteyen potansiyel müşterilerimiz ile her platformda iletişimde kalmak bizim en önemli hedeflerimizden biri. Bu bağlamda geleceği şekillendireceğini düşündüğümüz Windows 8'de de yer almamız kaçınılmazdı. Otomotiv sektöründe de sadece Türkiye'de değil dünyada da ilk olmamız, zaten yenilikçi ve gelişime açık bir marka olduğumuzun göstergesi" diye konuştu.

Microsoft Türkiye: "Türk şirketleri çok hızlı"

Volkswagen Ticari Araç'ın Windows 8 için geliştiren ilk otomobil uygulaması olduğunun altını çizen Microsoft Türkiye Yazılım Geliştirme Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun: "Tüm dünyada büyük heyecanla beklenen Windows 8 lansmanı öncesinde Windows 8 Uygulama Mağazası'nda yer almak üzere Türk şirketleri tarafından geliştirilecek uygulamalar ile ilgili olarak büyük heyecan duyuyoruz ve uygulama geliştiriciler ve şirketler ile çok yakın çalışıyoruz. Volkswagen Ticari Araç, bu anlamda büyük bir adım atarak şu anda Windows 8 uygulama mağazasındaki yerini aldı ve bu mağazadaki ilk otomotiv uygulaması olmayı başardı. Ön sürümü bugün milyonlarca insan tarafından indirilen Windows 8'deki uygulama mağazası için hem Volkswagen Ticari Araç hem de uygulamayı geliştiren Roy+Teddy'yi tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Windows 8'de Dünyanın İlk Otomotiv Uygulaması Volkswagen Ticari Araç'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor, yaz lastiği takma zamanı
    11:09 Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor, yaz lastiği takma zamanı

    Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, 1 Nisan itibarıyla zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ereceğini belirterek, pazar günü yapılacak seçimler ve Ramazan Bayramı tatili öncesinde özel araçlarıyla yola çıkacak vatandaşların, hem yaz lastiklerini taktırmaları hem de yazlık bakımlarını yaptırmaları gerektiğini ifade etti.

  • Antalya'da Kırmızı Işık İhlali Yapan Otomobil Motosiklet Sürücüsüne Çarptı
    11:08 Antalya'da Kırmızı Işık İhlali Yapan Otomobil Motosiklet Sürücüsüne Çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil, hız kesmeden biçtiği motosiklet sürücüsüne ölümden döndürdü. Feci kaza, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yaralanırken, otomobil yaklaşık 100 metre sonra durabildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobil sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı ve kaza sonrası durabildiği tespit edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı.

  • Lamborghini, logosunu yeniledi
    10:34 Lamborghini, logosunu yeniledi

    Lamborghini, markasını elden geçirme çalışmalarının bir parçası olarak ikonik logosunu yeniledi. Otomotiv devi, daha sadeleştirilmiş bir logoya geçiş yaparken, klasik boğa tasarımını da sadeleştirdi. Yeni logo, markanın elektrikli geleceğe geçişini temsil ediyor.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı
    10:32 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı

    Besni ilçesinin Köseceli Beldesi Tetirli Mahallesinde meydana gelen kazada, Seydi D. idaresindeki hafif ticari araç ile Asil Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Seydi D. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı
    10:31 Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 12 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı
    10:12 Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde, Y.Y. yönetimindeki otomobil ile A.E.'nin kullandığı tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada sürücü ve 14 yaşındaki yeğeni A.E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Fiat Topolino: Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor
    22:33 Fiat Topolino: Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

    Fiat, mikro elektrik araç sektörüne yeni bir soluk getirmek için Topolino modelini tanıttı. Aracın başlangıç versiyonu 449 bin 900 TL, Plus donanımı ise 479 bin 900 TL olarak belirlendi. Tamamen elektrikli olan aracın motor gücü 6 kW, maksimum hızı 45 km/h ve sürüş menzili 75 kilometre olarak açıklandı. Fiat Topolino, Türkiye'de Citroen Ami'ye alternatif bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

  • Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi
    21:08 Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Vatandaşlar yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken, polis ve itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

  • Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi
    17:17 Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi

    Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, T.T. idaresindeki otomobil ile V.T.'nin kullandığı pikap çarpıştı. Kazada sürücü V.T. ile yolculardan H.A. ve A.A. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

  • Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
    17:09 Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan motosiklet savrularak kaldırımda yürüyen bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve yaralanan anne ile çocuk hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement