Windows Phone 8'ler, Tarayıcıya Dönüşüyor - Son Dakika
Teknoloji

Windows Phone 8'ler, Tarayıcıya Dönüşüyor

Windows Phone 8\'ler, Tarayıcıya Dönüşüyor

Office Lens adlı bir Windows Phone 8 uygulaması, akla gelebilecek nice belgeyi optik tarama ile belleğine alıyor, elle yazılan alışveriş listesi bile telefona...

23.02.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Burçin Aygün - -

Windows Phone Store'a uğrayan yeni bir uygulama Windows Phone 8'leri oldukça kolay bir yöntemle tarayıcıya (scanner)'a dönüştürüyor. Office Lens adlı uygulama optik karakter hatırlama sistemi sayesinde siyah ya da beyaz bir paneli tarayabiliyor, kartvizit, döküman çıktıları gibi içerikler anında kayıt altına alınabiliyor. Bunlara el yazısı ile yazılmış alışveriş listeleri, menüler ya da çocuğunuzun yaptığı karalamalar da dahil!


İşin sıkıcı olan yanı ise Office Lens'in Windows Phone Store'da yer almasına rağmen şimdilik indirilemiyor oluşu. Gelen raporlara göre Microsoft bu heyecan uyandıran uygulamayı test etmeye devam ediyormuş. Office Lense'in resmi yayınlanma tarihi belli olmasa da, şirketin söylediğine göre fazla beklemeye gerek olmayacakmış. Windows Phone kullanıcıları için oldukça faydalı gözüken bu uygulama cebinde bir tarayıcı taşımak isteyen herkese basit ancak oldukça başarılı bir çözüm sunuyor.



Uygulamaya buradan göz atabilirsiniz.



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Windows Phone 8'ler, Tarayıcıya Dönüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement