Wıpeout Trabzon Forum'da - Son Dakika
Güncel

Wıpeout Trabzon Forum'da

Wıpeout Trabzon Forum\'da

Ünlü sunucu Asuman Krause, dünyada milyonlarca izleyicisi olan ünlü televizyon yarışması Wipeout'un Forum Trabzon AVM'de kurulan özel parkurunda yarışmacılarla buluştu.

16.06.2012 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu Asuman Krause, dünyada milyonlarca izleyicisi olan ünlü televizyon yarışması Wipeout'un Forum Trabzon AVM'de kurulan özel parkurunda yarışmacılarla buluştu.

Özel parkuruyla televizyondan sonra dünyada ilk defa Türkiye'de Forum Alışveriş Merkezlerinde düzenlenen yarışmayı, 15-24 Haziran tarihleri arasında Forum Trabzon'da kurulan parkurda sempatik sunucu Asuman Krause sundu.

Yarışma öncesi Trabzon'daki basın mensuplarıyla yemekli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Krause'nin yanı sıra Forum AVM Halkla İlişkiler Müdürü Esma Sezer ve Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Cömert katıldı. Toplantı sırasında Forum AVM yöneticileri ve basın mensuplarıyla sıcak diyaloglar kuran Krause, mütevazı tavırlarıyla da beğeni topladı.

Wipeout yarışması hakkında bilgi veren Forum AVM Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Cömert, katılım için gerekli şartlar hakkında bilgi verdi. Cömert, "Forum Trabzon olarak birçok sosyal, kültürel, spor ve eğlence aktivitelerimiz oluyor. Bunlar bölgede ilk olan aktiviteler. Dünyada ve Türkiye'de de oldukça popüler olan Wipeout'u TV'den sonra ilk defa Forum AVM'lerde ağırlıyoruz. Tüm bölge halkı davetlidir. 16 yaşından büyük herkes yarışabilir. 16 yaşındakiler de ailelerin izniyle yarışmaya katılabilirler. Yarışmayı birinci olarak bitiren kişiye bin liralık bir hediye çekimiz var" ifadelerini kullandı.

Wipeout coşkusunu ilk defa Asuman Krause eşliğinde deneyen Forum Trabzon ziyaretçileri ise, heyecan ve eğlence dolu dakikalar yaşadı. Kıran kırana geçen mücadeleler sırasında Asuman Krause, Forum Trabzon ziyaretçileriyle de röportajlar yaptı. Esprili sunumuyla Wipeout parkurunda keyifli anlar yaşatan Asuman Krause'yi Trabzonlular hayranlıkla izledi.

15-24 Haziran tarihleri arasında Forum Trabzon'da devam edecek yarışma sonucunda, Wipeout parkurunu en hızlı bitiren kişiye bin TL değerinde hediye çeki verilecek. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Wıpeout Trabzon Forum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement