Woody Allen'in "Roma'ya Sevgilerle" Filminin Basın Gösterimi Roma'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Woody Allen'in "Roma'ya Sevgilerle" Filminin Basın Gösterimi Roma'da Yapıldı

Ünlü Yönetmen Woody Allen'in Avrupa turundaki son durağı 'To Rome with love' (Roma'ya sevgilerle) filminin basın gösterimi Roma'da yapıldı.

14.04.2012 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Yönetmen Woody Allen'in Avrupa turundaki son durağı 'To Rome with love' (Roma'ya sevgilerle) filminin basın gösterimi Roma'da yapıldı.

Basın gösterimi öncesi filmin diğer başrol oyuncusu Roberto Benigni ile bir televizyon programına katılan Allen, "Benigni, tüm Amerika'da bir fenomen. Onunla çalışmak benim için bir hayaldi. Gerçekleştirmiş olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Senaryosunu 1997 yılında Vincenzo Cerami ile yazıp yönettiği ve İkinci Dünya Savaşı'nda oğluna savaş ve toplama kampı psikolojini yaşatmamak adına bir Yahudi babanın gösterdiği çabaları canlandırdığı 'La vita e bella' (Hayat güzeldir) filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan Roberto Benigni'yi yere göğe sığdıramayan Allen, İtalya'ya hayranlığını da vurgularken, "Bu film benim Roma'ya karşı kişisel ilgimi gösteriyor. Tüm Amerikalılar İtalya'ya aşık. Sımsıcak bir ülke. Hayatını eğlenceli geçirebileceğin ve herşeyin olumlu olduğu bir yer. Burada yaşamak ve çalışma imkanına hayır diyemezdim" dedi. Allen ayrıca, "Filmde politik bir şey yok. Ben birilerine bir şeyler öğretecek kadar çok şey bilmiyorum" diye konuştu.

Roberto Benigni ise duygularını, "Biz iyi bir çift olduk" sözleriyle özetledi. Basın gösteriminde Woddy Allen ve Roberto Benigni'nin yanı sıra, Penelope Cruz, Alec Baldwinve Jesse Eisenberg hazır bulundu. Filmde bir eskortu canlandıran Penelope Cruz, "Bu filmde yer almak benim için özel bir deneyim oldu" dedi. Film 20 Nisan'da seyirciyle buluşacak. - Milano

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Woody Allen'in 'Roma'ya Sevgilerle' Filminin Basın Gösterimi Roma'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement