Woody Allen Kuşağı Bitiyor - Son Dakika
Güncel

Woody Allen Kuşağı Bitiyor

Woody Allen Kuşağı Bitiyor

D-Smart'ın 'Woody Allen Nisan kuşağı'nda Perde 'Broadway Üzerinde Kurşunlar' ile kapanıyor

29.04.2013 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı yönetmen, senarist ve daha birçok sıfatın sahibi Woody Allen'ın filmlerinden oluşan "Woody Allen Kuşağı", Nisan ayı boyunca D-Smart'ta ekranlara geldi. Senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı sayısız filmiyle bir "Woody Allen Sineması" yaratan ustanın filmlerinden oluşturulan özel seçki, 30 Nisan Salı akşamı saat 21.30'da D-Smart 3. Kanal Smart SineFest'te yayınlanacak "Broadway Üzerinde Kurşunlar" ile son buluyor.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta Nisan ayı boyunca süren "Woody Allen Kuşağı" "Broadway Üzerinde Kurşunlar" ile sona eriyor. D-Smart'ın Nisan Woody Allen kuşağında daha önce usta yönetmenin "Yaramaz Harry" ve "Herkes Seni Seviyorum Der", "Hollywood Çıkmazı" ve "Şöhret" isimli filmleri ekrana gelmişti.

"Broadway Üzerinde Kurşunlar"

1920ler… New York… Bir tiyatro sahnesi… Gangsterler, kurşunlar ve aşk… Woody Allen tarzıyla bir araya gelen bu temalar, filmin seyircisine keyifli dakikalar geçirtecek. Altı dalda Oscar adayı olan film, John Cusack, Chazz Palminteri, Mary-Louise Parker ve gösterdiği performans ile "Yardımcı Kadın Oyuncu" dalında ödüle ulaşan Dianne Wiest gibi oyuncuları bir araya getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Woody Allen Kuşağı Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement