World Of Warcraft®: Mısts Of Pandarıa™ Media Markt'ta - Son Dakika
Güncel

World Of Warcraft®: Mısts Of Pandarıa™ Media Markt'ta

World Of Warcraft®: Mısts Of Pandarıa™ Media Markt\'ta

World Of Warcraft®: Mists Of Pandaria™ Dünya ile aynı anda hem standart hem de özel koleksiyon versiyonu ile Media Markt Eskişehir'de.

24.09.2012 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milyonların büyük sabırsızlıkla beklediği World Of Warcraft®: Mists Of Pandaria™ Dünya ile aynı anda 24 Eylül Pazartesi saat 23:59'da hem standart hem de özel koleksiyon versiyonu ile Media Markt Eskişehir'de.

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt Eskişehir mağazasında, dünyada 12 milyondan fazla satarak oyun dünyasının rekorlarını alt üst eden World Of Warcraft®: Mists Of Pandaria™ 'ı dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunuyor. Oyun tutkunlarının soluksuz takip ettiği World of Warcraft, Mists of Pandaria oyunuyla Alliance ve Horde savaş gemileri uzun zamandır kayıp olan bir kıtanın sahiline varıyor ve Azeroth tarihinde yeni bir keşif ve fetih dönemi başlıyor.

World of Warcraft'ın sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyon versiyonu Media Markt Eskişehir mağazasında 24 Eylül 2012 saat 23:59'da satışa sunulacak. Mists of Pandariaı'nın Koleksiyon Versiyonu oyunun DVD-ROM kopyasına ek olarak, Sahne Arkası DVD ve Blu-Ray, Koleksiyon Versiyonu Müzik CD'si, The Art of Mists of Pandaria Kitabı, Chen Stormstout Fare Altlığı, World of Warcraft Oyun-içi Bineği, World of Warcraft Oyun-içi Evcil Hayvan, StarCraft® II Battle.net® Portreleri ve Diablo® III Flama Mühür ve Deseni de bulunacak.

Türkiye'deki 20 mağazası ile dünya markası ortalama 50.000 ürünü en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar on binlerce ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve düşük fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel World Of Warcraft®: Mısts Of Pandarıa™ Media Markt'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement