Wwe 2k14 İçin Yeni Video - Son Dakika
Teknoloji

Wwe 2k14 İçin Yeni Video

Wwe 2k14 İçin Yeni Video

2K'nın başarılı dövüş oyunu serisi WWE'nin bu seneki versiyonu için yeni bir video daha yayınlandı. WWE 2K14'te yer alacak olan dövüşçülerin gösterildiği video ve detayları haberimizde.

20.08.2013 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizde özellikle 15 yaş altı çocuklar arasında son derece popüler olan Amerikan güreşi organizasyonu Smackdown ve Raw'ın oyun haklarını elinde bulunduran 2K, WWE 2K14'ü geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.

Bilindiği üzere, 2K birkaç yıl öncesine kadar WWE serisini Smackdown vs Raw ismi ile piyasaya sürüyordu. Daha sonra firma içerisinde alınan kararla serinin ismi WWE olarak değiştirilmişti.

WWE serisi alışılagelmiş dövüş oyunlarından çok farklı olan modları ile dikkatleri üzerine çeken bir yapım. Dünya çapında birçok hayranı bulunan organizasyon, ülkemizde de bir takım televizyon kanalları tarafından yayınlanıyor.

WWE 2K14'te geçtiğimiz sene WWE 2K13'te olduğu gibi Hulk Hogan türevi birçok efsanevi ismi kontrol etme şansına sahip olacağız.

29 Ekim'de Playstation 3 ve Xbox 360'ta boy gösterecek olan gösteri tabanlı dövüş oyunu için yeni bir video daha yayınlandı. WWE 2K14'te yer alacak olan '30 Years of Wrestlamina' isimli modun tanıtıldığı bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Technomonde.com

Son Dakika Teknoloji Wwe 2k14 İçin Yeni Video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement