X-İst'ten Farklı Bir Sezon Açılışı - Son Dakika
Güncel

X-İst'ten Farklı Bir Sezon Açılışı

X-İst\'ten Farklı Bir Sezon Açılışı

x-ist'in Nişantaşı'nda bütünüyle yenilenen ve büyüyen mekanında sezon açılışı oldukça özel bir isim ile gerçekleştirildi.

14.09.2012 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galerici Daryo Beskinazi'nin sahibi olduğu Türk çağdaş sanatının tanınmış galerilerinden x-ist'in Nişantaşı'nda bütünüyle yenilenen ve büyüyen mekanında sezon açılışı oldukça özel bir isim ile gerçekleştirildi.

Karikatürleriyle her zaman gündemi belirleyen Bahadır Baruter bu kez çok daha farklı yansımaları ile karşımıza çıktı.

Sanat, basın ve iş dünyasının önemli isimlerin katıldığı açılışta, Baruter'in, Elektromak'ın teknoloji sponsorluğunda gerçekleşen "Senin Ailen Bir Yalan Yavrum" isimli sergisi sanatseverlerle buluştu.

Karikatürist kimliği ile tanıdığımız Bahadır Baruter, 13 Ekim 2012 tarihine kadar x-ist'te yer alacak "Senin Ailen Bir Yalan Yavrum" başlıklı sergisinde dijital resimleri ile bambaşka bir yönünü ortaya cıkarıyor. Mizahi bakış açısı ve ironik yaklaşımını resimlerinde de sürdüren sanatçı, toplumun en gizli tabularından biri olan aile kavramını gösterilmeyen gerçekleri ile ele alarak seyirciyi kendiyle yüzleştiriyor.

x-ist sanatseverleri 18 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Ali Elmacı ve sonrasında 22 Kasım- 15 Aralık Ekin Saçlıoğlu ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel X-İst'ten Farklı Bir Sezon Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement