Xiaomi, Amazfit Midong Lite Akıllı Saati Satışa Sundu - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi, Amazfit Midong Lite Akıllı Saati Satışa Sundu

Xiaomi, Amazfit Midong Lite Akıllı Saati Satışa Sundu

Xiaomi, Amazfit akıllı saatin Lite versiyonunu resmi olarak satışa sundu. Saatte mesaj hatırlatma, Alipay ödeme gibi pek çok fonksiyon bulunuyor.

31.05.2019 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giyilebilir teknolojilerin muhtemelen en başarılı performans göstereni akıllı saatler oldu. Neredeyse bütün büyük teknoloji üreticilerinin kendi akıllı saatleri var. Bu firmalardan biri de Çinli teknoloji devi Xiaomi.

Xiaomi, Amazfit Midong Lite Akıllı Saati Satışa Sundu

Youth Lite'ın ekran ömrü, %10 ekran parlaklığı ve günde 100 bildirim uyarısı aldığı şartlarda 45 güne kadar çıkıyor. Sadece zamanı öğrenmek, spor kayıtlarını tutmak ve uykunuzu izlemek için cihazı kullanacaksanız, dört ayda bir şarj etmeniz yeterli oluyor.

Oldukça hafif ve kompakt bir ürün olan Amazfit Midong Lite, bileğe doğal olarak oturan bir kayışla geliyor. Toplam ağırlığı 32 gram olan cihaz, minimalist bir görünüme ve pratik fonksiyonlara sahip. Akıllı saat, Xiaomi Sports App'ı destekliyor. Bu uygulama; koşma, binicilik, kapalı alanda koşu (koşu bandında vs) ve dört diğer sporda yapılan aktivitelerin kaydını tutuyor. Ayrıca gün boyu kalp ritminizi takip etmeniz de mümkün oluyor.

Xiaomi, Amazfit Midong Lite Akıllı Saati Satışa Sundu

Cihazın 128 inçlik renkli ekranı bulunuyor. QQ, WeChat gibi Çin'de popüler uygulamalarla uyumlu çalışan cihaz, SMS geldiğinde ya da başka bir uygulamadan mesaj aldığınızda da bildirimler gösteriyor.

Son olarak saatinizi, Alipay üzerinden çevrimdışı olarak ödeme yapmak için kullanmanız da mümkün. Cihazın piyasa fiyatı, 299 yuan (vergisiz ortalama 254 TL) olarak açıklandı.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Xiaomi, Amazfit Midong Lite Akıllı Saati Satışa Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement