Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı

Beyoğlu'nda, bilinmeyen bir nedenle kavga eden Moğolistan uyruklu karı-kocanın birbirlerini bıçakladıkları ileri sürüldü.

03.06.2019 03:36  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beyoğlu'nda, bilinmeyen bir nedenle kavga eden Moğolistan uyruklu karı-kocanın birbirlerini bıçakladıkları ileri sürüldü. Kadın olay yerinde ölürken, yaralı kocanın kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki 97 numaralı apartmanda saat 20: 00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle kavga eden 34 yaşındaki Sarantuya Tsendsuren adlı Moğolistan uyruklu kadın ile eşi Turbadrakh Masblai (42) arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Moğolistanlı çift, mutfaktan aldıkları bıçakları birbirlerine sapladı. Çığlık seslerini duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sarantuya Tsendsuren'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı kocaya ilk müdahaleyi olay yerinde yapan ekipler, Turbadrakh Masblai'yı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı

Turbadrakh Masblai'ın yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan karı kocanın yaklaşık 3 hafta önce apartman dairesini kiraladıkları ve burada 5 kişi yaşamaya başladıkları öğrenildi. Ölen Sarantuya Tsendsuren ile eşi Turbadrakh Masblai'nın aynı mahalledeki bir konfeksiyon atölyesinde birlikte çalıştıkları belirtildi.

Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı

CİNAYETİN ARDINDA KISKANÇLIK YATIYOR

Polisin yaptığı soruşturmada, karısını işyerindeki erkeklerden kıskandığı ve cinayete giden kavganın da bu yüzden başladığı öğrenildi. Moğolistan uyruklu Turbadrakh Masblai'ın, karısıyla olaydan birkaç gün önce de eşi Sarantuya Tsendsuren'yla 'işyerinde başka erkeklere bakıyorsun' diyerek tartıştığı, bu nedenle işten çıkartıldığı kaydedildi. Kocası işten çıkarıldıktan sonra konfeksiyon atölyesinde çalışmayı sürdüren Sarantuya Tsendsuren ile Turbadrakh Masblai'ın yine kabga ettikleri ve birbirine bıçakla vurdukları öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kıskançlık krizi ölüm getirdi! Karı-koca birbirini bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ufuk : Bunları bu güzel ülkeme sokup çalıştıranların allahbelasını versin bıktık artık bıktık gönderin şu pislikleri 19 10 Yanıtla Serkan may : Bizim türlerde yabancı ülkede yaşıyor ve çalışıyor. Herkes senin gibi düşünse ve uygulasa bir tane insan başka bir ülkede çalışamaz 13 9
  • Mehmet Akif Ersoy: Kimi Afgan kimi Moğol kimi Arap kimi bilmem ne bela ...bu rezil istila 23 0 Yanıtla
  • Serdar: Zor şey kıskançlık durumları. Müslüman ise Allah Rahmet eylesin. Dün biri yanımdan geçti karısının 1 karış eteği var onu anladık ama sağa sola bakıyor kimse bakıyor mu diye. Ya giydirmeyeceksin. Ya da giriş çıkış geniş olacaksın Avrasya Tüneli gibi. 16 4 Yanıtla
  • ..: Yabancılar artık bizden daha çok ölmeye başladı .. 16 2 Yanıtla Conan: Yabancilar? Kimmis onlar acaba? 7 8
  • NE BOŞ BELEŞ: ne alaka 3 2 Yanıtla
  • Fikret : Öldü, daha geriye gelmiyeçekler! Sıkıntın çözüldümü? Kıskançlık ney? Veya niye? Olmaz olsun böyle Kıskançlık. 2 2 Yanıtla
  • ömer: ülkeyi adeta yabancılar istila ettiler onlar çlş türkler aç işsiz kalıyor 1 0 Yanıtla
  • Ali Taş: daha bakacaz besleyeceyiz diyor seni vatandaşı takan mı var 1 0 Yanıtla

Advertisement