Yağan yağmur Edirneli vatandaşları sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Yağan yağmur Edirneli vatandaşları sevindirdi

Yağan yağmur Edirneli vatandaşları sevindirdi -Edirne'de yağmur yağışı etkili oluyor Edirne'de yağmur yer yer etkili olurken, vatandaşlar ise uzun süredir beklenen yağmura sevindi.

29.11.2022 09:54  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağan yağmur Edirneli vatandaşları sevindirdi

-Edirne'de yağmur yağışı etkili oluyor

EDİRNE - Edirne'de yağmur yer yer etkili olurken, vatandaşlar ise uzun süredir beklenen yağmura sevindi.

Hava tahminlerinin ardından Trakya'da yağmur yer yer etkili oldu. Yağış sebebiyle yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Tedbir alarak, şemsiyeleriyle dışarı çıkan vatandaşlar ise ıslanmaktan kurtuldu. Yağışla beraber cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Yağışlı havada işe gitmek için bekleyen vatandaşlardan Ayşe Çotuk, yağmur yağışı nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, "Çiftçilerimiz yağmur yağışından çok mutlu oldu. Ekin ektiler ama uzun bir süre yağmur yağmıyordu, şuan ise yağıştan dolayı hepsi mutlu oldu. Çiftçilerimizin de mesajlarını alıyoruz, yağışla beraber ekinlerinin çıktığını söylüyorlar. Yağmurda ıslanmakta güzel, şiirsel oluyor. Normalde şemsiye kullanmıyorum ama bugün kendimi korudum. Herkesin bu durumdan memnun olduğunu düşünüyorum" dedi.

Beklenen yağmur yağışı nedeniyle sevinçli olduğunu belirten Tülay Yörük, çiftçilerin buğdaylarını ektiğini ve yağmuru beklediklerini ifade ederek, "Meriç ve Tunca Nehirlerinde suların yükselmesini bekliyoruz. Suların yeniden çoğalmasını bekliyoruz. Yağışlı hava nedeniyle sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

Trakya'da yağışların devam edeceği tahmin ediliyor.

Yağan yağmur Edirneli vatandaşları sevindirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yağan yağmur Edirneli vatandaşları sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement