Yağlıdere'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Yağlıdere'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

Yağlıdere\'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğünce Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı yapıldı.

25.08.2017 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğünce Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı yapıldı.

Yağlıdere HEM Müdürü İlhan Bahçekapılı, bir tesiste düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hayat boyu öğrenmeye katılım oranlarının artması için yapılacak planlamaların katkısının çok büyük olduğunu söyledi.

Yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması ve ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi için çalışma yapacaklarını ifade eden Bahçekapılı, şöyle devam etti:

"Etkinliklerin birlikte planlanması, kaynak israfının önlenmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Örgün eğitim içinde yer almamış değişik kademelerinden ayrılmış veya örgün eğitim dışında ihtiyaçları doğrultusunda farklı eğitim almak isteyen vatandaşlarımızın en önemli adresleri Halk Eğitim Merkezleridir. Bu noktada vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezimize yönlendirmenizi bekliyoruz."

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise ilçede düzenlenen kurslara bu zamana kadar katkılarının olduğunu ifade ederek, yeni açılacak kurslara da gereken desteği vereceklerini söyledi.

Toplantıya Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz ve daire amirleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yağlıdere'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement