Yağmur Altında Konser Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Yağmur Altında Konser Coşkusu

Yağmur Altında Konser Coşkusu

Başkentliler, 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nde, gündüz etkinliklerinin ardından akşam sürekli yağan yağmura rağmen, konserlerle eğlenmeye devam etti.

05.08.2017 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentliler, 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali'nde, gündüz etkinliklerinin ardından akşam sürekli yağan yağmura rağmen, konserlerle eğlenmeye devam etti.

Atatürk Kültür Merkezi alanında gündüz gösteri ve etkinliklere katılan Başkentliler, akşam saatlerinde etkili olan yağışlı havada da alanı terk etmedi. Saatler öncesinden festivalin büyük konser alanını dolduran ziyaretçiler, önce Ankara havaları eşliğinde ekiplerin "kaşık şovunu" izledi.

Daha sonra da Volkan Arslan sahneye çıkarak, Karadeniz yöresine ait türkülerle konser alanını dolduran onbinleri coşturdu. Arslan, "Yağarsa Yağmur Yağar" ve "Oy Çalamadum Gitti" isimli parçalarıyla, yağmura rağmen konser alanını dolduran Başkentlileri eğlendirdi. Sanatçıya tulum ve kemençeyle eşlik eden Ankara Horon Kulübü ise horon performanslarıyla atmosferi hareketlendirdi.

Ardından Sunucu Ceyhun Yılmaz, okuduğu şiirle seyircilerin içini ısıtırken, sahneye aldığı vatandaşlara şarkılar söyletti. Sahneye çıkan bazılarının sesleri ise profesyonel sanatçıları aratmadı. Daha sonra sahneye, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli çıkarak, konserine "Maşallah" parçasıyla başlangıç yaptı. Ceceli, bu şarkısını söylerken aynı zamanda klip çektiğini söyleyip izleyicilere sürpriz yapınca, büyük alkış aldı.

"İlle de Aşk" şarkısıyla konser alanını hareketlendiren ünlü sanatçı, Büyük Ankara Festivali'nde sahne almayı özlediğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. "İyi ki Hayatımdasın" parçasıyla romantik şarkılarına giriş yapan Ceceli, "Bu şarkıyı kendime armağan ediyorum, sizin de hayatınızda birileri varsa ona armağan edebilirsiniz"diyerek, Instagram hesabından da bir süre canlı yayın yaptı. Ardından İrem Derici'yi sahneye çağıran Ceceli, birlikte "Kıymetlim" ve "Kiraz" şarkılarını söyledi.

Ceceli, zaman zaman da klavyenin başına geçerek, konserine renk kattı. Davulcusuyla darbuka şov yapan ve seyircilerin de arasına inerek geceye unutulmaz anlar katan Ceceli, "Ankara'nın Bağları" ve "Ulus, Cebeci, Çankaya" türküleriyle de izleyicileri coşturdu.

İrem Derici: "Ben bu seyirci önünde eğilirim"

Pop müziğin sevilen isimlerinden İrem Derici, "Haberim Yok" ve "Seviyorum Ne Önemi Var" isimli parçalarıyla başladı. Seyircileri, "Benim Bir Yanım Ankara" diyerek selamlayan Derici, "Bu atmosfer karşısında video çekip düşman çatlatmak istiyorum" diyerek cep telefonuyla bir süre video kaydı yaptırdı. Seyirciyle sürekli diyalog halinde olan Derici, çıkış yaptığı şarkılardan biri olan "Düşler Ülkesinde Gel Git Akıllısı" isimli şarkısını söylemeden önce bir anısını seyircilerle paylaştı.

Konser alanını dolduran onbinler karşısında hayranlığını gizleyemeyen sanatçı, Zeki Müren'in ünlü sözünü hatırlatarak, "Ben bu seyirci önünde eğilirim" dedi. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Harun Kolçak, anısına "Gir Kanıma" parçasını söyledi. Sanatçı, "Gel Gel Sarışım Gel" ve "Bir miyiz?" şarkılarının yanı sıra hareketli parçaları ve danslarıyla, muhteşem bir sahne performansı sergiledi. Derici, konserini sonlandırırken, "Sizleri bizlerle buluşturduğu için Başkan Melih Gökçek'e teşekkür ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağmur Altında Konser Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement