Yağmur Çizmesi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - Son Dakika
Komik - İlginç

Yağmur Çizmesi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Yağmur Çizmesi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Kötü hava koşullarında stilimizden ödün vermek zorunda kaldığımız zamanlar olabiliyor.

13.10.2018 05:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kötü hava koşullarında stilimizden ödün vermek zorunda kaldığımız zamanlar olabiliyor…Neyse ki sevimlilikleri ile bizleri kurtaran yağmur çizmeleri var! Yağmur çizmeleri özellikle sonbahar aylarının kurtarıcısıdır. Rengarenk seçenekleri ile gönlümüze taht kuran, hem şıklığı hem de pratikliği ile öne çıkan yağmur çizmeleri, her kadının dolabında bulunması gereken bir parçadır. Islak, soğuk ve kötü havalar demek aynı zamanda soğuk ve kötü bir tarz anlamına gelmiyor. Üstelik yağmurlu, hatta belki de karlı havalarda mahvolacak kaliteli ve pahalı ayakkabılarınız anlamına da gelmiyor. Çünkü tam da bu zamanlar için yaratılmış yağmur çizmeleri, hem şıklıkları hem de pratiklikleri ile vazgeçilmez birer parçamız olmuş durumdalar. Yağmur çizmelerini sevimli ve tarz göstermenin ise bir çok farklı yöntemi var, hem de her şekilde kendi stilinizi yansıtmanıza olanak tanıyorlar. Bu küçük tüyolar ile çizmeleri, yağmursuz havalarda bile kullanmaktan oldukça zevk alacağınız birer ayakkabıya dönüşecekler.

Yağmur Çizmesi Kombinleri

Tarzınızı basit ama sevimli tutun; bunu bir tayt üzerine giyeceğiniz uzun bir tshirt, onun üzerine kombinleyeceğiniz sevimli bir hırka ve renkli bir bere ile kolayca sağlayabilirsiniz. Takacağınız kocaman bir çanta ile adeta sevimliliğinize sevimlilik katacaksınız. Bu kombininizin altına geçireceğiniz bir çift yağmur çizmesi ise bütün bir görünüşünüzün altın vuruşu olacaktır. Bu, hem fazla uğraş ve alışveriş gerektirmeyen, hem de sizi kötü hava şartlarından oldukça koruyucu bir eşleşme olacak. En tatlı yağmur çizmesi kombinasyonlarından birinin de etek ile yapılanlar olduğu konusunda bir çok kişi hemfikir! Çünkü bu size feminen ve maskülen havayı aynı anda vermenin yanı sıra yağmurlu havaların kötü şartlarından korunmanıza da yardımcı olacaktır. Bu kombinasyonun en küçük ama önemli detayı ise yağmur çizmelerinin üzerinden görünecek olan uzun çoraplarınız. Bu ufak dokunuş ile hem hoş bir havaya bürünebilirsiniz hem de soğuk havaların olumsuz etkilerinden korunmuş olursunuz. Klasik bir skinny jeanin üzerine geçirdiğiniz bir çift yağmur çizmesi, sizi oldukça rahat ettirecektir. Spor ve rahat bir tarza sahip olmanızın yanı sıra üzerinize geçireceğiniz bir panço ile günlük şıklığı yakalayabilirsiniz. Kombininizi tamamlayacağınız büyük kolyeler hem şıklığınızdan ödün vermemenizi sağlayacak, hem de rahat tarzınıza uyumlu birer aksesuar olacaktır. Takacağınız büyük deri bir çanta ile günlük kombininizi tamamlayabilirsiniz. Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşayanlar için özellikle tavsiye edeceğimiz bu kombinimiz için ne yazık ki sıcak bölgelerde yaşamak gerekiyor. Çünkü şort üzerine kombinleyeceğiniz yağmur çizmeleri her ne kadar tatlı bir görüntü sağlasa da bedenimizi sıcak tutmak konusunda çok da uygun bir seçenek değil. Ancak uyumlu bir bluz ve şort ile kombinlediğiniz yağmur çizmelerinin de bambaşka bir havaya bürüneceği aşikar. Dolayısı ile uygun yerlerde denenebilecek bu kombin sizi farklı bir yağmur çizmesi deneyimi ile tanıştıracak! Yağmur çizmelerinin en çok kullanılacakları parçalar büyük ihtimalle trençkotlar ve paltolar olacaktır. Dolayısı ile seçeceğiniz dış giyim ürününün yağmur çizmeleriniz ile kombinleyeceğinizi düşünerek tercih etmenizde fayda var. Sade ve şık tasarımlı yağmur çizmeleri hemen hemen her stil ile uyumlu olacaktır ancak renkli ve desenli yağmur çizmelerini kombinlemek için üstümüze giyeceğimiz parçayı iyi seçmemiz gerekiyor.

En Popüler Yağmur Çizmesi Markaları

Diğer çoğu kıyafet ve ayakkabıların yanında yağmur çizmesi modelleri özenle seçilmesi gereken parçalardır. Çünkü kalitesiz bir yağmur çizmesi hızlı deforme olup ayakkabıdan içeri yağmur sızdırmaya başlayabilir. Bu da yağmur çizmesinin pratik amacına ulaşmasına engel olur. Dolayısıyla seçtiğiniz yağmur çizmelerinin kaliteli malzeme ve işçilik ile yapılmış olduğuna emin olmanız gerekiyor. Ünlü markaların diğerlerine göre pahalı olmasının bir nedeni var; aldığınız ürünlerin uzun süre formunu koruyacağına emin olabileceğiniz bir şekilde yaratılıyorlar. Bu nedenle bazı markaların yağmur çizmesi ürünleri diğerlerinden daha öne çıkıyor. Ancak ünlü markaların ürünlerini satın alırken fiyatları konusunda sık sık tereddüt yaşıyoruz. Yağmur çizmesi çeşitleri arasında birkaç ünlü marka var ki, hem popülerlikleri ile hem de kaliteleri ile uzun yıllardır kadınların gönlünde taht kurmuş durumdalar. Öne çıkan bu markaların farklı modellerini ve özelliklerini sizler için derledik.

Hunter Yağmur Çizmesi

Hunter yağmur çizmeleri ile ilgili ilk bilmeniz gereken nokta, büyüklüklüklerinin yarım ya da bir numara kadar fazla olmasıdır. Dolayısı ile özellikle online alışveriş yapacaksanız bu durumu göz önünde bulundurmanızda büyük fayda var. Örneğin normalde 38 numara ayakkabı giyiyorsanız Hunter yağmur çizmesi tercihiniz 37 numaradan yana olmalıdır. Üstelik buna rağmen içerisine kalın ve sıcacık çoraplarınızı sığdıracak yer bulabileceksiniz. Hunter yağmur çizmesinin en önemli özelliklerinden bir tanesi de kısa ve uzun olmak üzere size iki adet seçeneği sağlamasıdır. Öncelikle hangi boyda bir Hunter yağmur çizmesi istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Uzun Hunter yağmur çizmelerinin boyu 16 inç, yani 40 cm'dir. Kısa yağmur çizmeleri ise 10 inç, yani 25,5 cm standart şekilde tasarlanmıştır. Bu ölçülere göre size en uygun Hunter yağmur çizmesi botunu tahlil edebilirsiniz. Uzun Hunter'lar yağmur olmadığı zamanlar biraz can sıkıcı olabiliyor, ayrıca kısa Hunter'ların giyip çıkarılması da çok kolaydır. Ancak genel olarak uzun Hunter botların daha çok tercih edildiğini belirtelim. Hunter yağmur çizmelerinin en güzel özelliklerinden bir tanesi, rengarenk ve farklı modellerdeki çoraplar ile yaratıcı kombinlerin yapılabiliyor olması. Hunter botlar hakkındaki unutulmaması gereken bir nokta da şudur ki, ister istemez üzeri beyaz bir tabaka ile kaplanır. Bu, kaliteli lastiklerin kendilerini yağmur, çamur, toz gibi dış etkenlerden koruma yöntemidir. Bu beyaz tabakadan kurtulmak için Hunter'a özel spreylerden edinebilirsiniz ya da bir kağıt havlu üzerine süreceğiniz zeytinyağı ile ayakkabıyı silmek bir o kadar işe yarayacaktır.

Hunter Yağmur Çizmesi Çeşitleri

Eğer standartlara göre biraz daha kalın bacaklarınız varsa "Huntress" botlar sizin için nokta atışı olacaktır. Huntress, orijinal 15 inç çevre uzunluğundan farklı olarak 16,5 inç çevre uzunluğu ile üretiliyor.

Burberry Yağmur Çizmesi

Yağmurdan hoşlanmıyorsanız bile yağmur çizmelerinden hoşlanabilirsiniz. Burberry yağmur çizmeleri ile hayır diyemeyeceğiniz bir kombinasyon yaratma olasılığınız çok yüksek. Üstelik kimse sizin onları yalnızca yağmurlu havalarda giymeniz gerektiğini söylemiyor.

Armani Yağmur Çizmesi

Armani yağmur çizmeleri, kaliteli ve sade tasarımları ile öne çıkıyorlar. Üstelik aldıktan sonra uzun bir süre kullanabileceğinize gözünüz kapalı emin olabileceğiniz bir kalitedeler. konseptteler.

Lacoste Yağmur Çizmesi

Diğer markalardan farklı bir yağmur çizmesi deneyimi sunan Lacost, renkli ve su geçirmez modelleri ile klasikleşmiş yağmur çizmeleri arasına girdi bile. Lacost yağmur çizmeleri gösterişten çok hoşlanmayan ancak kaliteden de ödün vermeyen hanımlar için ideal birer parça.

T-Box Yağmur Çizmesi

T-Box, Boyner Grup'un sahip olduğu eğlenceli konsepte sahip bir hızlı tüketim markası olarak yola çıktı. Ancak mağazalarını kapatmaları ile piyasadan yarı-çekilen T-Box, dijital satışlarına ve büyük Boyner mağazalarındaki standlarında sunulmaya devam ediyor.

Tommy Hilfiger Yağmur Çizmesi

Tommy Hilfiger yağmur çizmeleri, şık modelleri, deri ve kumaş detayları ile öne çıkıyorlar. Diğer markalara göre birbirinden farklı ve asil tasarımları ile bir adım öne çıkan Tommy Hilfiger yağmur çizmeleri, bir çok kombin ile uyum sağlayacak nitelikleri barındırıyor.

Kaynak: Emoji.com.tr

Son Dakika Komik - İlginç Yağmur Çizmesi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement